2 Ιουλ 2009

«Αυτοκτονούν» οπαδοί του Michael Jackson(Σχολιο του Φοιτητή)

Είδατε που σας τα λέγαμε... ότι δηλαδή η τηλεόραση δεν δίνει το καλό παράδειγμα στη συγκεκριμένη περίπτωση....

Δεν είναι λογικό κάποιος να ξαγρυπνάει και να αυτοκτονεί για ένα τραγουδιστή.... πιστεύουμε δηλαδή πως οποιαδήποτε πράξη απομυθοποίησης και λατρείας ανθρώπων χωρίς ποιοτική ουσία δεν είναι ότι καλύτερο. . .

αν πάλι έχετε αντίθετη άποψη...δεχόμαστε και τον αντίλογο!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Μια σοκαριστική δήλωση έκανε ο ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου διαδικτυακού club φανατικών θαυμαστών του Michael Jackson, Gary Taylor, ο οποίος είπε ότι έγιναν πολλές απόπειρες αυτοκτονίας από συντετριμμένους θαυμαστές του.

Ο Taylor που είναι πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας «MJJcommunity» είπε χαρακτηριστικά στο Βρετανικό Sky News:
«Γνωρίζω ότι υπάρχει αύξηση (στις απόπειρες αυτοκτονίας), αυτήν τη στιγμή ο αριθμός πρέπει να φτάνει τις 12 περιπτώσεις. Νομίζω πως υπάρχει και ένα άτομο από τη Μ. Βρετανία που τερμάτισε τη ζωή του. Η κατάσταση που βρίσκονται αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ δύσκολη, αλλά ο Michael Jackson δεν θα το ήθελε ποτέ αυτό. Θα ήθελε να ζήσουν».

Ο κοντινός φίλος του τραγουδιστή, Jesse Jackson, έστειλε ένα μήνυμα στους φανατικούς θαυμαστές του εκλιπόντα Michael Jackson, παρακινώντας τους να μην «αυτοκαταστρέφονται».

«Είναι μια στιγμή που οι καρδιές βαραίνουν. Υπάρχει μεγάλος πόνος, αλλά και μεγάλος σκοπός να γιορτάσουμε τη ζωή του Michael. Τον χαροποιούσε να λέει «We are the World». Μην αυτοκαταστρέφεστε. Κάποιες φορές πέφτουμε και πρέπει να σηκωθούμε. Αυτό είναι το σωστό. Για χάρη του Michael ας ζήσουμε μαζί σαν αδέρφια και ας μην πεθάνουμε σαν ανόητοι».

Ενδεικτικά είναι μερικά από τα μηνύματα που αυτοί οι θαυμαστές αφήνουν στην ιστοσελίδα:

«Δεν το πιστεύω ότι πέθανε. Τη μια στιγμή θα ερχόταν εδώ και την άλλη έφυγε».

«Πιστεύω πως η κηδεία του θα είναι η γροθιά που θα μας φέρει αντιμέτωπους με την πραγματικότητα, ότι δηλαδή έφυγε και δεν θα ξαναγυρίσει. Θα υπάρξει τεράστια κατάθλιψη στην κοινότητα όταν συμβεί αυτό».

Χιλιάδες οπαδοί του Michael Jackson αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 13 Ιουλίου στην «O2 Arena», όπου ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ζωντανά, και να κάνουν αγρυπνία στη μνήμη του.

e-radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: