24 Δεκ 2008

Αντιδρά το ΤΕΕ στα σχέδια ΠΔ για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Τεχνολόγων

Έντονες αντιδράσεις προκαλούν στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας τα σχέδια Προεδρικών Διαταγμάτων που αφορούν τα επαγγελματικά δικαιώματα των Τεχνολόγων. Το ΤΕΕ ζητά την άμεση απόσυρσή τους, χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενό τους «απαράδεκτο».
Διαβάστε εδώ
Τι είναι αυτά που διαβάζουμε κ Γ. Αλαβάνο. Αν πραγματικά ενδιαφερόσασταν για το μέλλον των φοιτητών θα πρεπε να πείτε με χαρά το "Ναι" .

Επίσης θα πρεπε να ζητήσετε περισσότερες υποδομές στην παιδεία και να βοηθήσετε την κατάσταση που υπάρχει σαν Τεχνικό Επιμελητήριο έτσι ώστε να εμπιστευτείτε τους νέους.
Μην απαξιώνεται κ Γ. Αλαβάνο.

Ίσως μια απάντηση σας θα μας ήταν ενδιαφέρουσα, για να καταλάβουμε τι θέλετε να πείτε.

Φοιτητής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να σχολιάσει να πει τί; Όταν ξεκίνησε να εφαρμόζεται η βάση του 10 για τις Πανελλήνιες (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) ο αδερφός του και άλλοι πολλοί φώναζαν ότι έτσι καταδικάζεται η νεολαία κλπ. Χωρίς την βάση του 10 ποιες σχολές υποβαθμίζονται; τα ΤΕΙ. Οπότε ο ένας αδερφός λέει έτσι, ο άλλος αλλιώς και 'δένει το γλυκό'. Έτσι πάνε τα παιδιά στα υποβαθμισμένα ΤΕΙ και όταν τελειώσουν και δεν έχουν εππαγγελματικά δικαιώματα και ευκαιρίες για εργασία φταίει ποιος άλλος, η αντιλαϊκή πολιτική, οι αυταρχικές και καπιταλιστικές κυβερνήσεις κλπ κλπ.