19 Ιαν 2009

Με αφορμή τη δήλωση του Λ. Κύρκου

Υπέρ της συνεργασίας ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΝ Λεωνίδας Κύρκος, με συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, τονίζοντας ότι «υπάρχει η δυνατότητα να σχηματιστεί προοδευτική κυβέρνηση ριζοσπαστικής αλλαγής, ανάμεσα κυρίως σε δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ)», τα οποία θα είναι ανοιχτά σε συνεργασία «με όποιον θα ήθελε να προσχωρήσει».
Φοιτητής
κ. Λ. Κύρκο μάλλον εσείς οι μεγάλης ηλικίας είστε λίγο κλεισμένοι στις σκέψεις σας και ασχολείστε ακόμα με ιδεολογίες... βγάλτε επιτέλους τις παρωπίδες, θα σας αναφέρουμε κάτι λίγο παράτολμο, και ελπίζουμε να μην θεωρηθεί λάθος....
Η "γραμμή" που ακολουθεί κάθε παράταξη είναι συγκεκριμένη, καμία όμως δεν είναι τέλεια... μία μέση λύση αποτελεί η συνεργασία όλων των κομμάτων (σε λογικά πλαίσια διότι αντιλαμβανόμαστε τις διαφωνίες) και όχι μόνο μεταξύ των δύο παρατάξεων που αναφέρατε. Μόνο έτσι θα πάει ο τόπος μπροστά. Όλοι έχουν θετικά και αρνητικά στοιχεία...εμείς μπορούμε να απομονώσουμε τα θετικά, το πρόβλημα είναι ότι διακατέχεστε από λάθος νοοτροπία. Σίγουρα ακούγεται παράξενη αυτή η άποψη, αλλά πλέον δεν υπάρχει διαφορετικότητα στην πολιτική αφού αυτή είναι μία, αυτή που οδηγεί τη χώρα μπροστά και όποιος το καταλάβει πρώτος, αυτόν θα αγαπήσει (ψηφίσει) ο κόσμος.
Υ.Γ. ΄Οτι αναφέρουμε εννοείται στα πλαίσια του εφικτού, καθώς 100% συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: