29 Ιαν 2009

Το ΚΚΕ και ο διάλογος για την παιδεία, η άποψη μας

Επιστολή Α. Παπαρήγα στον υπουργό Παιδείας
"Την άρνηση του κόμματός της να συμμετάσχει στο διάλογο για την Παιδεία γιατί το ΚΚΕ "δεν νομιμοποιεί με τη συμμετοχή του ένα διάλογο που επιχειρεί η κυβέρνηση με στόχο να προετοιμαστούν προαποφασισμένες επιλογές που έχουν γίνει στο πλαίσιο της ΕΕ", τονίζει η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα με επιστολή της προς τον υπουργό Παιδείας."

blogtoufititi:
Αλέκα με τα υπέροχα γυαλιά... που από κει δείχνεις την υποκρισία αφού θέλοντας να δείξεις ότι υποστηρίζεις το λαό δεν αγοράζεις καινούργια... και μην μας πεις δεν μπορεις να αγοράσεις... αν είναι έτσι να μοιράσουμε λίγα κουπόνια όπως κάνει το κόμμα για το κτίριο όπου θέλει να στεγάσει το αρχείο!!! (σε πειράζουμε!!!)
Μόνο που ακούμε άρνηση του κόμματος για συμμετοχή στο διάλογο, μένουμε έκπληκτοι... αφού αυτό είναι συνήθης τακτική σας. Η συμβουλή του blogtoufititi είναι, να βγήτε και να υπερασπιστήτε με σθένος τις απόψεις σας και αν χρειαστεί να κάνετε πίσω στις απόψεις σας (μέχρι ένα σημείο) γιατί καλώς ή κακώς έχουν δρομολογηθεί τα πράγματα... πρέπει να δείτε από δω και πέρα τι θα κάνετε.
Εκεί που συμφωνούμε είναι στο θέμα με τους αγρότες και πιστεύουμε ότι πρέπει η κυβέρνηση να τους στηρίξει ποιο πολύ, έτσι ώστε να δωθούν κίνητρα στον κόσμο να ασχοληθεί με την καλιέργεια και να καταστεί η Ελλάδα όσο το δυνατόν περισσότερο αυτάρκης στα προιόντα της δηλαδή να μειωθούν οι εισαγωγές. Όσον αφορά την κατηγορία που προσδίδετε στο ΠΑΣΟΚ ότι πρωτοστατεί στο απάσιμο των μπλόκων,,, αν έχετε αποδείξεις μιλήστε συγκεκριμένα... έτσι σίγουρα θα ωφεληθήτε...!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι άνθρωποι είναι για κλωτσιές.

Η ζωή περνάει και αυτοί το μόνο που τους νοιάζει είναι πώς θα συκοφαντίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, πώς θα αποκαταστήσουν τον Στάλιν και πώς θα βοηθήσουν τον καραμανλή στα μουλωχτά