16 Ιαν 2009

Για το εξώδικο της NOVA στο troktiko

Με αφορμή το εξώδικο που στάλθηκε από την εταιρεία συνδρομητικής τηλεόρασης Net med.
Ο φοιτητής φυσικά έχει κάθε λόγο να σχολιάσει μιας και είναι εκ διαμέτρου αντίθετος με όλα αυτά που συμβαίνουν στην ζούγκλα των ΜΜΕ.
Σίγουρα οι υπεύθυνοι της εταιρείας αιφνιδιάστηκαν από όλο αυτό, αλλά νομίζουν ότι και εδώ συμβαίνει το ίδιο με τα κανάλια όπου ο καθένας στέλνει εξώδικα απλά για να δώσει δημοσιότητα στο πρόσωπο του ή στα συμφέροντα του(σίγουρα φοβούνται μην εξαπλωθεί η παράνομη λήψη του σήματος). Στο σημείο αυτό η NOVA δεν ήθελε κάτι τέτοιο αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι πλέον ο κόσμος έχει λογική και υποστηρίζει εταιρείες με κοινωνική ευθύνη και όχι επιχειρήσεις που νομίζουν ότι αναφέρονται σε ανίδεους ανθρώπους (για να μην το πούμε διαφορετικά).
Παρ όλα αυτά, θα μπορούσατε να το ζητήσετε με ωραίο τρόπο και αυτό γιατί σίγουρα δεν χάσατε αφού, ακόμα περισσότερος κόσμος είδε τις διαφημίσεις σας (το τρωκτικό έχει πολλούς αναγνώστες).
Πιστεύουμε πως αν ζητούσατε από τους διαχειριστές του Blog να μην το ξαναβάλουν δεν θα το έκαναν
Εν τέλη το θέμα μπορεί να λήξει με ένα κείμενο συγνώμης. Έχουμε άλλα πιο σοβαρά θέματα από το να ασχοληθούμε με την NOVA, όπως να δώσουμε σε κάποιους να καταλάβουν ότι πρέπει να ανακτήσουν την αξιοπρέπεια τους, και αναφερόμαστε φυσικά σε αυτούς που κατασπαταλούν τη δημόσια περιουσία σε βάρος μας και όχι να τα βάζουμε με αυτούς που προωθούν στην ουσία ένα προϊόν, γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η αρνητική διαφήμιση οδηγεί πολλές φορές σε θετικά αποτελέσματα.

Φοιτητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: