11 Φεβ 2009

2.000 δολάρια η... βίζιτα για τα golden boys!

Η είδηση ασφαλώς δεν είναι αθλητική ή στοιχηματική αλλά την βρίσκουμε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα για αυτό και την ανεβάζουμε στο blog μας.Ο λόγος για ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Φεβρουαρίουστις ΗΠΑ, με συγγραφέα μια «διεθύντρια» Γραφείων Συνοδών –ελληνιστί …τσατσά- το οποίο αναμένεται να «κάψει» εκατοντάδες «golden boys» τηςWall Street!
Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των αμερικανικών εφημερίδων αναστάτωση έχει προκληθεί στις τάξεις υψηλόβαθμων στελεχών της WallStreet, μετά την αποκάλυψη ότι πολλά «golden boys» χρέωναν τις εταιρείες τους μέσω εταιρικών πιστωτικών καρτών για να απολαμβάνουν
υπηρεσίες αγοραίου έρωτα. Τις αποκαλύψεις έκανε η Kristin Davis, που συνελήφθη το 2008 ως «επικεφαλής» υπηρεσίας συνοδών που απασχολούσε περισσότερες από 100 γυναίκες, σε συνέντευξή της στο δίκτυο ABC News που θα μεταδωθεί την Παρασκευή.
Η Davis αποκάλυψε ότι για υπηρεσίες κόστους έως και 2.000 δολαρίων την ώρα πολλοί τραπεζίτες και CEOs της Wall Street χρησιμοποιούσαν τις εταιρικές πιστωτικές τους κάρτες και κατήγγειλε ότι δεν ασκήθηκαν διώξεις από τις αρχές λόγω των «υψηλών αξιωμάτων» που εμπλέκονταν. Ο εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Sid Baumgarten, μετά την τηλεοπτική εμφάνιση της Davis με λίστα ονομάτων από τα αρχεία που διατηρούσε στον υπολογιστή της, δήλωσε ότι πρόκειται για περίπτωση απάτης από τα στελέχη των εν λόγω εταιρειών και ότι οι αρμόδιες αρχές έπρεπε να είχαν διερευνήσει τότε το θέμα για να διαπιστώσουν ενδεχόμενες παραβάσεις -μεταξύ άλλων- της φορολογικής νομοθεσίας.
Η Kristin Davis έχει γράψει βιβλίο για την υπόθεση, του οποίου η κυκλοφορία έχει προγραμματιστεί για τις 20 Φεβρουαρίου.

http://bet-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: