23 Φεβ 2009

Οι 8 τύποι ανδρών που δε συμπαθούν οι γυναίκες!!!

Το εντοπίσαμε και σας το παρουσιάζουμε!!!

1. Ο φουκαριάρης

Είναι υπερβολικά συναισθηματικός και μοιράζεται όλα τα συναισθήματά του μαζί της. Ο φουκαριάρης τύπος αμφισβητεί τον εαυτό του και χρειάζεται σταθερότητα όσον αφορά την σχέση, την εργασία και τις φιλίες του.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία είναι πολύ ελκυστικά γνωρίσματα σε έναν άνδρα σε αντίθεση με την αβεβαιότητα και την εξάρτηση. Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν για έναν σύντροφο με ισχυρό χαρακτήρα, στον οποίον να μπορούν να βασίζονται. Έτσι αν εσείς βασίζεστε σ’ αυτήν – ειδικά στην αρχή της σχέσης –ίσως να αμφιβάλει για τις δυνατότητές σας. Και από την στιγμή που η γυναίκα είναι έτοιμη να μπει σε μια σχέση με πολλές αβεβαιότητες, δεν θα θελήσει να ανεχτεί και τις δικές σας ταυτόχρονα με τις δικές της.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
ο συγχρονισμός είναι τα πάντα, έτσι πρέπει να κρατήσετε τα συναισθήματά σας υπό έλεγχο στη αρχή της σχέσης. Προσπαθήστε να μην μοιράζεστε όλα όσα αισθάνεστε και να μην φανερώνετε τις ανασφάλειές σας. Από τη στιγμή που είστε προσεχτικοί με αυτό, μπορείτε να μοιραστείτε αυτά που εσείς θέλετε. Από εκείνο το σημείο θα σας εκτιμήσει ξέροντας πως σκέφτεστε.


2. Ο προβλέψιμος

Οι γυναίκες δεν συμπαθούν τον προβλέψιμο τύπο άνδρα επειδή ξέρουν πως ακριβώς θα αντιδράσει σε όλα. Ακολουθεί τις ίδιες συνήθειες και δεν θέλει ποτέ να κάνει τίποτε διαφορετικό. Για παράδειγμα δεν εκπλήσσει ποτέ μια γυναίκα βγάζοντας την απρογραμμάτιστα έξω το βράδυ.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Οι γυναίκες επιζητούν κάποια απρόβλεπτα στοιχεία σε έναν άνδρα, θέλουν να έχει ένα ελεύθερο πνεύμα. Γι’ αυτό κάποιες ελκύονται από το πασίγνωστο “κακό παιδί”. Δεν είναι ότι γοητεύονται από την κακία του ακριβώς, αλλά μάλλον από την μη προβλεψιμότητα του.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Δεν είναι απαραίτητο να είστε “κακοί” ή να είστε ένα τελείως “ελεύθερο πνεύμα” για να την κερδίσετε. Αλλά προσπαθήστε να υιοθετήσετε ορισμένες συμπεριφορές των παραπάνω, ιδιαίτερα στην αρχή μιας σχέσης. Τηλεφωνήστε της και ρωτήστε την αν θέλει να πάτε μια βόλτα έξω από την πόλη εκείνη την ημέρα ή – απρογραμμάτιστα - σε μια συναυλία. Αφότου σας γνωρίσει δεν θα την πειράξει αν για λίγο γυρίσετε πίσω στην ρουτίνα σας. Αλλά μην ξεχάσετε να συνεχίσετε να την εκπλήσσετε πότε πότε, κρατώντας έτσι το ενδιαφέρον και τη σχέση σας φρέσκια.

3. Ο υπερόπτης

Έχει ένα τεράστιο εγώ και δεν είναι καθόλου συγκαταβατικός. Είναι επίσης αγενής. όχι απαραιτήτως στην σύντροφό του, αλλά στον καθένα που αντιλαμβάνεται τα πράγματα διαφορετικά. Και αυτό είναι τόσο κακό, όσο το να συμπεριφερόταν με αγενή τρόπο στην ίδια.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Μια γυναίκα προσέχει συχνά το πώς ένας άνδρας συμπεριφέρεται στους άλλους ανθρώπους, για να αξιολογήσει την προσωπικότητά του. Έτσι ακόμα και αν είναι καλός μαζί της, προσέχει πάντα και το πως συμπεριφέρεται στους άλλους, έχοντας στο μυαλό της ότι μπορεί κάποια στιγμή να συμπεριφερθεί και σ’ αυτήν με τον ίδιο τρόπο.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Καμιά γυναίκα δεν θέλει να της μιλούν με υπεροπτικό και περιφρονητικό τρόπο, και δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να σας το πουν πως πρέπει να ξεχάσετε το “εγώ” σας όταν είστε μαζί της. Αλλά προκειμένου να την εντυπωσιάσετε πραγματικά, πρέπει να μεταχειρίζεστε τον καθένα γύρω σας με σεβασμό, επειδή αυτή βλέπει και κρίνει.


4. Ο γκομενιάρης

Ο γκομενιάρης τύπος δεν προσπαθεί να κρύψει το γεγονός ότι προσέχει άλλες γυναίκες μπροστά της, φλερτάρει με την σερβιτόρα και το τραβάει τόσο που θα καυχηθεί και για τις προηγούμενες κατακτήσεις του. Και τελικά, χάνει τον σεβασμό των γυναικών.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Όχι μόνο είναι ένα είδος συμπεριφοράς που εξαγριώνει τις γυναίκες, αλλά επίσης κάνει κακό και στον αυτοσεβασμό μιας γυναίκας. Εάν φέρεστε έτσι από την αρχή που γνωρίζετε μια γυναίκα, δεν έχετε καμιά πιθανότητα.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Εάν δεν μπορείτε να αποφεύγετε μόνιμα αυτό το είδος συμπεριφοράς, πρέπει τουλάχιστον να το ελέγχετε όταν της δίνετε την πρώτη εντύπωση. Συγκρατήστε την όρεξή σας για φλερτ και παιχνίδι - και ίσως να σας γίνει συνήθεια. Επειδή, ειλικρινά, αν υιοθετήσετε αυτό το είδος συμπεριφοράς σε μια σχέση, σε οποιαδήποτε στιγμή, το πιο πιθανό είναι να εξαγριωθεί μαζί σας και κάποια στιγμή να σας το ανταποδώσει χωρίς να μείνει απλά στο φλερτ.


5. Ο τσιγκούνης

Προσκαλεί μια γυναίκα σε δείπνο και πληρώνει το λογαριασμό ρεφενέ. Δεν της παίρνει ποτέ λουλούδια και επιλέγει πάντα το φθηνότερο κρασί. Την κάνει να αισθάνεται ότι είναι σε “περίοδο λιτότητας” από την πρώτη μέρα.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Τα πρώτα σας ραντεβού πρέπει πάντα να είναι ξένοιαστα, οπότε οι λέξεις “οικονομία” και “προϋπολογισμός” απαγορεύονται αυστηρά. Αν εκείνη βγάλει χρήματα να πληρώσει στο πρώτο σας ραντεβού και σχηματίσει στο μυαλό της την εικόνα μια μίζερης σχέσης μαζί σας, την πατήσατε.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Βγάλτε για λίγο τα καβούρια από την τσέπη σας όταν φλερτάρετε με μια γυναίκα. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να κάνετε καλή εντύπωση, αλλά πρέπει να την κάνετε να νοιώσει ότι είναι ξεχωριστή. Τα λουλούδια και τα συχνά δωράκια είναι ένας καλός τρόπος να το πετύχετε.



6. Ο καβγατζής

Αυτός ο τύπος άνδρα μετατρέπει κάθε συνομιλία σε καβγά. Η γυναίκα που βγαίνει με έναν τέτοιο τύπο, έχει την αίσθηση ότι παίρνει μέρος σε μια αντιπαράθεση και όχι ότι βγαίνει ραντεβού. Τα αποτέλεσμα αυτής του της συμπεριφοράς είναι πως την κάνει να νοιώθει αμήχανα και να κρατάει αμυντική στάση.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Ένα ραντεβού πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά αν εκείνη είναι σε άμυνα όλη την ώρα, δεν πρόκειται να διασκεδάσει. Θυμηθείτε αυτό: η μόνιμη αντιπαράθεση και η συζήτηση σε έντονο ύφος προκαλεί άγχος και βέβαια μια σχέση γεμάτη άγχος δεν μπορεί να είναι ευχάριστη.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Το σημαντικότερο, χαλαρώστε. Αν είστε αυτός ο τύπος του άνδρα, πιθανώς φθάνετε στην αντιπαράθεση επειδή είστε νευρικοί, ανασφαλείς ή έχετε δυσκολία να εκφραστείτε. Έτσι πριν από το ραντεβού, βάλτε το μυαλό σας να κατεβάσει ιδέες για θέματα που θα μπορούσατε να συζητήσετε και ερωτήσεις που θα μπορούσατε να της απευθύνετε. Μ’ αυτόν τον τρόπο, δεν θα μετατρέψετε μια ήσυχη συζήτηση σε διαμάχη.


7. Ο επικριτικός

Αυτός ο τύπος είναι ο κριτής των πάντων. Πιθανώς δεν πίνει, δεν καπνίζει και δεν διστάζει να πει στους άλλους να ακολουθήσουν τους δικούς του κανόνες. Από το πρώτο ραντεβού, θα κάνει κήρυγμα σε μια γυναίκα λέγοντας της για παράδειγμα τι κρασί πηγαίνει με το κρέας ή τι γλυκό να παραγγείλει.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Καμιά γυναίκα δεν θέλει να της κάνουν μάθημα, ειδικά σε ένα ραντεβού. Θα το θεωρήσει ενοχλητικό και αγενές και δεν θα σας συμπαθήσει.

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Μπορείτε να της κάνετε κήρυγμα από τη στιγμή που έχετε σχέση, δείχνοντας το ενδιαφέρον σας γι’ αυτήν. Βέβαια μέσα στα όρια και χωρίς να γίνεστε υπερβολικός και πρήχτης. Όμως μέχρι να φθάσετε εκεί, το τι πίνει, το αν καπνίζει και τι της αρέσει να τρώει, δεν είναι δική σας δουλειά.

8. Ο μισογύνης

Αυτός ο τύπος δεν κρύβει την εχθρότητά του για τις γυναίκες. Στο ραντεβού, δεν κάνει τίποτε άλλο από το να εκδηλώνεται αρνητικά απέναντι στην συντροφιά του και να καταφέρεται εναντίον του γυναικείου φύλου γενικά, κάνοντας απρεπή και προσβλητικά σχόλια.

Γιατί είναι τόσο απωθητικός;
Είναι, πραγματικά, ο μόνος τύπος συμπεριφοράς στην λίστα που σας παραθέτουμε, ο οποίος δεν έχει καμία τύχη. Και δεν είναι έκπληξη. Ποια γυναίκα ξέρετε που θα ήθελε να είχε σχέση με έναν τέτοιο άνδρα;

Τι να κάνετε αν είστε τέτοιου είδους άνδρας:
Πρέπει να αναθεωρήσετε εν γένει την στάση σας αν είστε αυτό το είδος άνδρα. Αυτός ο τύπος συμπεριφοράς δεν είναι μόνο αγενής και δυσάρεστος, είναι συχνά και ο καλύτερος λόγος για να φάτε μια κλωτσιά εκεί που θα σας πονέσει.

Γίνε ο καταπληκτικός τύπος

Μην αγχωθείτε πολύ αν δείτε τον εαυτό σας στην παραπάνω λίστα. Όμως να θυμάστε αυτό: Υπάρχουν συμπεριφορές που οι γυναίκες προσέχουν πάντα στην αρχή μιας σχέσης. Αν θέλετε να κάνετε το πρώτο βήμα σωστά και να αφήσετε καλή εντύπωση, μελετήστε την λίστα και προσπαθήστε να περιορίσετε τις αντιπαθητικές προς τις γυναίκες συμπεριφορές σας, στο ελάχιστο.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oraiooo polu kala ta les ! alla yparxoun kai alloi typoi pou den tous anafereis opws p.x o kserolas o anasfalis kai alloi polloiiiiiiiiiiiii oiuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu enw emeis den sas dskoleyoumeee xoxoox "kseroume ti theloumeeee" lol !!!!!!!!!!!!