3 Φεβ 2009

Εκεί ψηλά στο βουνό

Tο δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης ενέκρινε την παράταση του δημοτικού αναψυκτηρίου «Terra Petra» για άλλα τέσσερα χρόνια, μέχρι να λήξει το χρονικό περιθώριο της μίσθωσης των 16 χρόνων.Η σύμβαση είχε λήξει από τις 24/4/08. Το ενοίκιο που πληρώνει ο εκμισθωτής είναι 10.000 ευρώ τον μήνα. Στο δημοτικό συμβούλιο έγινε μάχη, αφού οι δύο πρώην συνεταίροι, Βερούλης και Κλουκίνας, είναι στα μαχαίρια και έχει γίνει μεταξύ τους μια εμπορική αλχημεία που δεν μπορεί να βγάλει κανείς άκρη.Σε άλλο όνομα είναι η άδεια, άλλος συμμετέχει στην εταιρεία εκμετάλλευσης και άλλος τελικά εισπράττει από το ταμείο. Επί της ουσίας πάντως, όπως μου λένε, κανένα δημοτικό αναψυκτήριο δεν έχει μισθωθεί ως εμπορική χρήση. Αυτό εκμεταλλεύεται ο διαχειριστής και νομικά μπορεί να εξαντλήσει τη διάρκεια των 16 ετών. Μια καραμπινάτη παρανομία που έγινε πριν από πολλά χρόνια.

Το ενοίκιο πάντως που... πληρώνει το συγκεκριμένο μαγαζί είναι ψίχουλα. Την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, εάν προσφύγει κάποιος που έχει έννομο συμφέρον, είναι βέβαιο ότι θα την προσβάλει, όπως μου λέει δικηγόρος που ασχολείται με ζητήματα αυτοδιοίκησης.
Και που δείτε τι γίνετε με το φιλέτο "Άπολις" μεγάλη μάσα...
Αλήθεια κ. Δήμαρχε πόσα δέντρα κόπηκαν για να του μεγαλώσετε το πάρκινγκ, ο Κακλαμάνης της Αθήνας δεν πιάνει μπάζα μπροστά σας.
Ο ιδιώτης του Άπολις κοντεύει να ξεχερσώσει όλον τον λόφο...Όλα αυτά τα χτίσματα που έχει κάνει γύρω από το κεντρικό κτίριο είναι νόμιμα; Γιατί δεν τον σταματάτε; μήπως δεν μπορείτε; γιατί;
Ο κ. Ταλιούρας ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου γιατί παραιτήθηκε; που τα χαλάσατε; Έχουν σχέση τα δυο αυτά τα μαγαζιά με την παραίτηση Ταλιούρα;
Θα επανέρθουμε...

Apnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: