12 Φεβ 2009

Εκεί φαίνονται οι καλλιτέχνες....

Μερικές φορές κάποια πράγματα κάνουν τον ένα καλλιτέχνη να ξεχωρίζει από τους άλλους. Ή κάνουν κάποιους να θεωρούνται καλλιτέχνες και άλλους όχι...
Η Άννα Βίσση λοιπόν παρευρέθη στα βραβεία Madame Figaro, Γυναίκες της Χρονιάς 2008 στην Κύπρο και επεφύλασσε σε όλους μια μεγάλη έκπληξη.
Προκήρυξε μιαν υποτροφία που θα φέρει το όνομά της και θα δίνεται κάθε χρόνο σε ένα κορίτσι από την Κύπρο που σκοπεύει να ασχοληθεί με τη μουσική.
"Πιστεύω ότι μπορώ να δώσω, να μοιραστώ μαζί μ' αυτό το παιδί τις δικές μου εμπειρίες και να του δώσω κάτι απ' αυτές. Αυτή η υποτροφία θα συμβαίνει από του χρόνου και ο χρόνος που θα περάσουμε τώρα θα είναι η προκήρυξη του διαγωνισμού και αυτό το κορίτσι θα είναι το κορίτσι της χρονιάς. Ελάτε κορούδες να επαληθεύσουμε το μύθο, εγώ δεν πιστεύω ότι είναι μύθος, ότι η Κύπρος βγάζει τα μεγαλύτερα ταλέντα στη μουσική! Πρέπει να διεκδικήσουμε το δικαίωμά μας στο όνειρο. Εγώ δεν έχω πάψει ποτέ να ονειρεύομαι κι ούτε θα πάψω. Άλλωστε για ένα όνειρο ζούμε".
Βλέποντας τη διάθεσή της να θέλει να συμμετάσχει και με πόση χαρά θα βοηθήσει, χωρίς κανένα κόμπλεξ, βλέπεις γιατί μπορεί, παρόλες τις φάσεις που έχει περάσει η καριέρα της, να θεωρείται καλλιτέχνιδα με τον σωστό όρο της έκφρασης. Δεν το παίζει σταρ (είναι) και θέλει να προωθήσει κορίτσια που πραγματικά αξίζουν και γιατί όχι με τη "δύναμή της" να τους βοηθήσει και δισκογραφικά. Άλλωστε όπως λέει και στο βίντεο παρακάτω, δεν είναι μύθος ότι η Κύπρος έχει τους καλύτερους τραγουδιστές.
Γιατί να μην τους βοηθήσει;;
Μπράβο!
Δείτε το βίντεο που δείχνει εκτός των άλλων μια από τις πρώτες (η πρώτη;) εμφάνιση της Άννας αρκετά χρόνια πριν.....
(Θα έρθει και βίντεο από τα τραγούδια που ερμήνευσε)

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πιο οργανωμένο φαν κλαμπ στην Ελλάδα, το FANNATICS
, για την γρήγορη και πλήρη κάλυψη του γεγονότος. Το βίντεο το πήραμε από τα παιδιά του fan club που το ανέβασαν αμέσως μετά την εκδήλωση στο youtube κανάλι τους.

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_3254.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: