4 Φεβ 2009

Με αφορμή τα χημικά την ώρα της επίσκεψης του κ. Γ. Παπανδρέου

Είναι πραγματικά ελεεινό και τρισάθλιο σε μία δημοκρατική χώρα να ρίχνουν κάποιοι ανίδεοι χημικά σε διαδηλωτές, από μόνη της η λέξη "χημικά" δεν παραπέμπει σε καλά αποτελέσματα. Ρίχνουν χημικά στην νεολαία, ρίχνουν χημικά στους αγρότες οι οποίοι παλεύουν στον ήλιο και τα λιπάσματα για να εξασφαλίσουν ένα εισόδημα. Επιτέλους, τι νομίζετε ότι κάνετε κύριοι της αστυνομίας... σκοτώνεται κόσμο, αυτό κάνετε με τα χημικά.. διότι σίγουρα επειδή ακριβώς είναι χημικά δεν είναι φιλικάπρος τον ανθρώπινο οργανισμό.
Όσον αφορά τον κύριο Παπανδρέου, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκείνη την ώρα στο σημείο θα θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα... "ήταν μια καλή ευκαιρία να καταλάβετε πως είναι όταν τα ΜΑΤ χτυπάν τους διαδηλωτές, από την σκοπιά του ότι ο κόσμος έχει απαιτήσεις και σεις πρέπει να τις εκπληρώνετε με νόμιμο τρόπο."
Είναι ώρα να αντιληφθείτε ότι σας ψηφίζουμε όλους για να κυβερνάτε αυτή τη χώρα με σωστό τρόπο και όχι όπως σας συμφέρει... γι αυτό πληρώνεστε τόσο καλά και ζήτε με "χρυσά κουτάλια" ενώ ο Έλληνας πολίτης εργάζεται σκληρά για την διαβίωση του (αναφερόμαστε σε ένα μεγάλο ποσοστό). Τουλάχιστον κάντε τα βασικά...

Από αυτά που λέμε τα πάντα αποδεικνύονται... γιατί πολύ απλά μιλάμε με λογική!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: