22 Φεβ 2009

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ

OI KAKOΠΟΙΟΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
{ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ΛΥΝΕΤΑΙ ΜΕ 10.000ΕΥΡΩ!!}
Νέα κινηματογραφική απόδραση
Στις τρεις και μισή μετά το μεσημέρι ένα ελικόπτερο προσέγγισε το προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Το ελικόπτερο παρέμεινε αιωρούμενο σε μικρό ύψος και από μία ανεμόσκαλα επιβιβάστηκαν σε αυτό ο Βασίλης Παλαιοκώστας και ο Αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριτζάι.
Στη συνέχεια εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεσμοφύλακες προσπάθησαν να εμποδίσουν τους δύο άνδρες με αποτέλεσμα να σημειωθεί συμπλοκή. Σύμφωνα με πληροφορίες περιοίκων, ακούστηκαν δέκα περίπου πυροβολισμοί ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες.
Πρόκειται για τη δεύτερη θεαματική απόδραση που επιχειρούν και επιτυγχάνουν οι δύο κατάδικοι.

Προκαλεί δε εντύπωση πώς και τη δεύτερη φορά υλοποιήθηκε το ίδιο ακριβώς σενάριο. Πριν από τρία χρόνια στις 4 Ιουνίου είχαν αποδράσει χρησιμοποιώντας ελικόπτερο.
Η διοίκηση των φυλακών και κατά συνέπεια το υπουργείο Δικαιοσύνης αιφνιδιάστηκε για άλλη μία φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυνάμεις ασφαλείας ακολούθησαν την πορεία του ελικοπτέρου και τελικά το εντόπισαν στην περιοχή του Καπανδριτίου.
Στο σημείο βρέθηκε και ο πιλότος, ο οποίος φορούσε κουκούλα και δήλωσε ότι έπεσε θύμα απαγωγής. Οι κακοποιοί για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν δύο τζιπ.

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR
:
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τώρα γιατί
λέμε ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ότι έχουμε πανηλίθιους κυβερνώντες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. Το 1999, είχα παρακολουθήσει σύσκεψη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όπου συζητιόντουσαν θέματα ασφαλείας των φυλακών. Αν θυμάμαι, η πρόταση ήταν ή του Αντώνη Αραβαντινού, ή του αείμνηστου Γ.Γ.Γιώργου Ανδρεόπουλου και έγινε αμέσως αποδεκτή απο τον τότε Υπουργό Ευάγγελο Γιαννόπουλο και μάλιστα στα αρχεία του Υπουργείου Δικαιοσύνης θα πρέπει να υπάρχει ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ η σχετική απόφαση η οποία θα εκτελούνταν απο τη θυγατρική του Υπουργείου "ΘΕΜΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ". Τι περιελάμβανε αυτή η απόφαση που θα ακύρωνε κάθε απόπειρα εναέριας απόδρασης; Μα κάτι ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. Την τοποθέτηση χιαστί, συρματόσχοινων πάνω απο τα προαύλια των φυλακών. Ελάχιστη η δαπάνη και απόλυτη ασφάλεια και αποφυγή αυτού του τρόπου απόδρασης. Ο Γιαννόπουλος έφυγε (Μάρτιο 2000) πρίν υλοποιηθεί η απόφαση. ΤΙ έγινε στα 10 αυτά χρόνια απο τότε; ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα. ΜΟΝΟ 2 θεαματικές αποδράσεις και η ΑΠΟΛΥΤΗ ξεφτίλα του Ελληνικού κράτος.

ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: