13 Φεβ 2009

Εκλογές στο Ισραήλ: νίκη της δεξιάς και της τρομοκρατίας

Οι ισραηλινοί πολίτες, που είχαν να επιλέξουν την ίδια πολιτική ανάμεσα στη “δεξιά”[1] και την υποτιθέμενη “αριστερά”,[2] επέλεξαν τη δεξιά.
Από το πάζλ των υπολοίπων κομμάτων, το “προοδευτικό-αριστερό” κόμμα “Meretz” (3 έδρες) και τα “θρησκευτικά κόμματα”: “United Torah Judaism” (5 έδρες), “National Union” (4 έδρες) και “Bayit Hayehudi” (3 έδρες).
Οι αραβο-ισραηλινοί σχηματισμοί: “Ra'am Ta'al” (4 έδρες) και το “Balad” (3 έδρες).
Η αυταπάτη που καλλιέργησαν έντεχνα οι δυτικοί, που υποστήριξαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν τη γενοκτονία και τον αποκλεισμό της Γάζας, ολοκληρώθηκε. Οι ισραηλινές εκλογές επικύρωσαν τον “θρίαμβο” των τριών κύριων εκπροσώπων της τρομοκρατίας και των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή.
Τα εκλογικά αποτελέσματα επιβεβαίωσαν πως η σιωνιστική κοινωνία επέλεξε τον εξτρεμισμό, τους υποστηρικτές της τρομοκρατίας και των εγκλημάτων πολέμου εναντίον του Παλαιστινιακού λαού.
Το θεοκρατικό καθεστώς κι όχι «μια δυτική δημοκρατία» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι έλληνες αναλυτές και δημοσιογράφοι, όπου όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν ως δόγμα «ο λαός του Ισραήλ είναι ο λαός του Θεού», κάτι που συμπληρώνει και ολοκληρώνει τις ρατσιστικές-ναζιστικές “θεωρίες” της «άριας φυλής», ατενίζει το μέλλον του με την πλήρη υποστήριξη των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο λαός της Παλαιστίνης, μετά τη γενοκτονία στη Γάζα και τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς, που συνιστούν διεθνές έγκλημα, συνεχίζει το δρόμο του δικού του Ολοκαυτώματος, αλλά και της Αντίστασης.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις και τα προγράμματα των “νικητών” στις εκλογές, η Tzipi Livni επιθυμεί την ολοκλήρωση της πολεμικής επιχείρησης εναντίον των Παλαιστινίων, ο Benjamin Netanyahu δηλώνει ότι «δεν υπάρχουν Παλαιστίνιοι συνομιλητές» και πως «δεν θα σεβαστεί καμία συμφωνία», ο Avigdor Lieberman θέλει την εξαφάνιση της Αιγύπτου και να «πετάξουν στη θάλασσα τους Παλαιστινίους».
Οι μικρές σιωνιστικές συμμορίες και φατρίες, έχουν μετασχηματιστεί σε αναπόσπαστο και κυρίαρχο τμήμα του θεοκρατικού προτεκτοράτου των ΗΠΑ στη Μ. Ανατολή.
Μετά από 61 χρόνια κατοχής, το παράνομο
[3] ισραηλινό κράτος και τα πολιτικά του κόμματα αφομοίωσαν και αφομοιώθηκαν από τον σιωνισμό. Το εκλογικό σώμα του Ισραήλ δεν κάνει διαχωρισμούς σε αριστερά και δεξιά, διότι όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν τον ίδιο κοινό στόχο: την εξολόθρευση του Παλαιστινιακού Λαού!
Κι αυτός ο «εκλογικός αγώνας» στο Ισραήλ, διεξήχθηκαν θυσιάζοντας ως προσφορά στο σιωνιστικό βωμό του «εκλεκτού λαού του Θεού» το αίμα του μαρτυρικού Παλαιστινιακού λαού!
Σήμερα, μετά τη στρατιωτική και πολιτική ήττα του Ισραήλ (ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση) στη Γάζα, που δεν υπέκυψαν οι 1,5 εκατομμύρια Παλαιστίνιοι, παρά τα δύο χρόνια αποκλεισμού και τη σφαγή αμάχων και παιδιών, οι «πολιτισμένοι» της Δύσης συνεχίζουν απτόητοι το δολοφονικό τους έργο. Η Παλαιστινιακή Αντίσταση αποτελεί ένα αξεπέραστο «εμπόδιο» στα σχέδιά τους, τόσο για την πολιτική ωριμότητα της νόμιμης και εκλεγμένης δημοκρατικά κυβέρνησης της Γάζας, όσο και από την ένοπλη ΝΟΜΙΜΗ Αντίσταση (χωρίς τη βοήθεια κανενός και την «ουδέτερη» στάση των αραβικών δικτατορικών καθεστώτων).
Απέναντι στην πολιτική ήττα της Δύσης (Ισραήλ, ΗΠΑ, Ε.Ε.) από τον λαό και την ηγεσία των Παλαιστίνιων, σήμερα η δύση εγκαινιάζει μια νέα φάση «πολιτικού πολέμου», για να φτιασιδώσει το προφίλ του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος: ΜΜΕ και «δημοσιογράφοι» σε διατεταγμένη υπηρεσία!Όμως, η σφαγή στη Γάζα έχει γίνει συνείδηση στους λαούς του πλανήτη. Οι πολιτικοί ηγέτες, με τη στάση τους στο Ολοκαύτωμα της Γάζας, έχασαν κάθε αξιοπιστία και η «επιχείρηση» θα καταρρεύσει!

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: