22 Φεβ 2009

Τηλεμαραθώνιος για ένα νοσοκομείο στη Γάζα

Ο Τηλεμαραθώνιος θα μεταδοθεί από την ΕΤ1 και την EPTworld, από τις 17.00 έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.
Οι λογαριασμοί για τις καταθέσεις χρημάτων είναι: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Αρ.Λογαριασμού: 118/480052-42 ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Αρ.Λογαριασμού: 65210398 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Αρ.Λογαριασμού: 5011-040526-803 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - Αρ.Λογαριασμού: 0170400578190 Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, θα διατεθούν στην αποκατάσταση του Χριστιανικού Νοσοκομείου στην περιοχή, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς στους τελευταίους βομβαρδισμούς. * Σημαντική προσπάθεια και πρέπει να ενισχυθεί, για να πετύχει! Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η απάλειψη κάθε αναφοράς στους υπεύθυνους της γενοκτονίας είναι τυχαία και δεν αποτελεί λογοκρισία που επέβαλε η κυρία Μητσοτάκη, για να δοθεί η άδεια από την ΕΡΤ και κατόπιν πιέσεων από το ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς. Επιπροσθέτως, ελπίζουμε να καλεστούν ΟΛΟΙ – τουλάχιστον οι βουλευτές** του ελληνικού κοινοβουλίου και των εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδας (ένας από τους δύο -μοναδικούς- φορείς*** που μετέφεραν οι ίδιοι τη βοήθεια στη Γάζα) – που βρέθηκαν στη μαρτυρική Γάζα κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών. ** Αν έχουν χαθεί τα ονόματα των βουλευτών, είμαστε πρόθυμοι να τους τα ξαναστείλουμε… *** Για τον άλλο φορέα που μετέφερε βοήθεια, τις άλλες οργανώσεις που μπήκαν στη Γάζα, μιας και ανήκουν και αυτοί στην αριστερά, ας μην θέσουμε ζήτημα... όπως επίσης για το ότι η βοήθεια που έστειλε η κυβέρνηση, σαπίζει στις ισραηλινές αποθήκες...

sibilla-gr-sibilla

-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------

stoxasmos-politikh

Τηλεμαραθώνιος για ένα νοσοκομείο στη Γάζα

Συγχαρητήρια για αυτή τη ανθρωπιστική πρωτοβουλία της ΕΡΤ και στους φορείς που διοργανώνουν αυτό τον Τηλεμαραθώνιο.


Είναι μια εθνική δραστηριότητα που αναβαθμίζει την πολιτική και τους πολιτικούς μας και καθιστά το κρατικό μας κανάλι ουσιαστικό αρωγό στο φίλο λαό της Παλαιστίνης.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΡΤ :


"Οι μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινες ζωές, οι τεράστιες καταστροφές σε σπίτια, νοσοκομεία και άλλα κτήρια στην περιοχή της Γάζας, καθώς και οι αυξημένες ανάγκες των κατοίκων σε είδη πρώτης ανάγκης, οδήγησαν στην απόφαση να διοργανωθεί ο Τηλεμαραθώνιος Αγάπης."


Και συμπληρώνουμε εμείς :


Αύριο στον Τηλεμαραθώνιο ελπίζoυμε ότι θα έχουμε όλοι την ευκαιρία ν' ακούσουμε από πρώτο χέρι τις μαρτυρίες όλων όσων βρέθηκαν, στη διάρκεια των βομβαρδισμών μέσα στη φλεγόμενη Γάζα, (κατά την διάρκεια των τελευταίων βομβαρδισμών του Ισραήλ) :


Ηλία Καρανίκα (Ευρυτανίας), Σοφία Σακοράφα (Β' Αθήνας), Τάσο Κουράκη (Θεσσαλονίκης), Μιχάλη Τιμοσίδη (Καβάλας), Θοδωρή Δρίτσα (Πειραιά), Γιάννη Μπανιά (Αθήνας), Θάλεια Δραγώνα (Επικρατείας) και τον Γιώργο Κίρκο (γιατρό, πρώην βουλευτή Θεσσαλονίκης και πρόεδρος της Επιτροπής Φιλίας των κοινοβουλίων Ελλάδας-Παλαιστίνης).

Ελπίζουμε ότι η ΕΡΤ να ΜΗΝ μας απογοη-τεύσει και με καλεσμένους άσχετους με τα παραπάνω ονόματα ή και κάποιους άλλους που πήγαν, με κίνδυνο της ζωής του στη ζώνη πυρός, με αστέρες του Life style ή με τους γνωστούς μαϊντανούς των panels.


Στην ίδια ανακοίνωση διαβάζουμε επίσης ότι :


Η συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: