20 Φεβ 2009

Διεθνές κράξιμο η Καλομοίρα!

Μπήκαμε στο blog του γνωστού στην Αμερική Perez Hilton, που έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των διασήμων, και με έκπληξη είδα μέσα την Καλομοίρα!!
Έχει το βίντεο της από τη Eurovision το medley Just Dance, When I grow up, Secret Combination και την έθαβε για την εκτέλεση του τραγουδιού.
Συγκεκριμένα έλεγε (με μετάφραση καθώς ήταν στα αγγλικά):
" Αυτό είναι πολύυυ λάθος!
Η Καλομοίρα ήταν στους υποψήφιους να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στη Eurovision και για εμφάνιση τελικού, ήταν ένα απαίσιο medley (συνδυασμός τραγουδιών) του Just Dance της Lady GaGa και του When I grow up τςν Pussycat Dolls.
Οδυνηρό!!"
Δεν το δημοσιεύουμε για να πούμε πως η Καλομοίρα έγινε ρεζίλι αλλά το ακριβώς αντίθετο! Ο blogger αυτός έχει κάνει πολλούς φίρμες και για κάποιους είναι "τιμή" να τους θάβει καθώς τους κρατά σε μεγάλη δημοσιότητα. Το γεγονός ότι αναφέρθησε στην Καλομοίρα μια μέρα μετά τον ελληνικό τελικό από την Αμερική μάλιστα, λέει πως η πληροφορία μεταδίδεται γρήγορα και σίγουρα πολύς κόσμος θα την γνωρίσει.
Γιατί δεν ήταν τόσο κακή για να την θάψουν και οι viewers....
Τα σχόλια από τους αναγνώστες κατά πλειοψηφία είναι θετικά. Κάποιοι βέβαια συμφωνούν με τον Perez, αλλά οι περισσότεροι τον θεωρούν προκατειλημμένο, λένε ότι δε διαφέρει πολύ με την Lady Gaga, ότι χορεύει καλά, ότι το ραπ δεν είναι καλό, αλλά για την Καλομοίρα πάρα πολλά θετικά....
Μια χαρά ήταν η Καλομοίρα, κακά τα ψέμματα.....
(Το βίντεο που βάλαμε από το youtube δίνει και link για να το κατεβάσετε όσοι θέλετε το medley, μιας και δεν υπάρχει πουθενά)
Αν το θέλετε δείτε εδώ
, στο more info του βίντεο....
*Το κείμενο γράφτηκε χτες. Σήμερα είδα πήρε έκταση σε άλλα site και μέσα....

ourgreektv

Δεν υπάρχουν σχόλια: