11 Φεβ 2009

Όχι άλλο κάρβουνο!

Σε μια περιήγηση μας στο διαδικτυακό meeting point ή αλλιώς ιστοσελίδα όπου κάποιοι εκμεταλλευόμενοι την βλακεία μέρους χρηστών του διαδικτύου βγάζουν χρήματα από τις διαφημίσεις. Φυσικά και ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει αλλά παντού υπάρχουν κάποια όρια. Εμείς πιστεύουμε ότι σε κάποιες ιστοσελίδες ψυχαγωγίας τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Φυσικά οι διαχειριστές αν κάνουν ban (απόρριψη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα) σε όλους όσους πρέπει θα χάσουν κάποια από τα έσοδα τους. Γι αυτό το λόγο πιστεύουμε ότι υπάρχει μια σχετική ανοχή ενώ μια ποιο ευνοϊκή άποψη λέει ότι οι διαχειριστές δεν προλαβαίνουν να απορρίψουν το σύνολο των χρηστών με περίεργες ορέξεις...
Εμείς εντελώς διακριτικά πήραμε την εικόνα από γνωστή ιστοσελίδα ψυχαγωγίας, πολυδιαφημιζόμενη της οποίας η διαχειριστές φαίνεται να θέλουν να κάνουν καλή δουλειά αλλά δυστυχώς δεν προλαβαίνουν.
Βλέπουμε λοιπόν κάτι χιλιάδες άτομα να κάνουν chat και να παίζουν παιχνίδια. Ως εδώ όλα καλά. Στην οθόνη βλέπουμε την Αννούλα να ζητάει κάρτα με αντάλλαγμα αυτή να του μιλήσει. Έπειτα κάποιος διαχειριστής να αποκλείει κάποιους ιντερνετάκιδες που προφανώς έχουν πει κάτι περίεργο και τέλος ένας χρήστης ψάχνει κοπέλα που να της αρέσει το ρυζόγαλο (προφανώς αστειεύεται).
Πολλοί βάζουν ακόμα και τη φωτογραφία τους.
Βλέποντας ποιο προσεκτικά τη φωτογραφία, πιάσαμε λαβράκι, στο κάτω μέρος της υπάρχει διαφήμιση που οδηγεί το χρήστη σε κάποιον aggregator(=αθροιστής) όπου μπορεί κάποιος να διαβάσει για τη Νέα Δημοκρατία!!!
Καταλαβαίνουμε ότι η ψυχαγωγία είναι απαραίτητη αλλά όχι αυτό το κάψιμο ρε παιδιά!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: