21 Φεβ 2009

Οι δημοσιογράφοι είναι γυμνοσάλιαγκες...

...και εκτός από τα σάλια τους θα αρχίσουν να καταπίνουν αίμα!

Τάδε έφη η αυτοαποκαλούμενη σέχτα επαναστατών που διεκδικεί την πατρότητα των τελευταίων επιθέσεων. Το σενάριο κουμπώνει απόλυτα μετά τις ελεγχόμενες διαρροές της ασφάλειας για τη συνάφεια των πυρομαχικών που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση στο Alter και στο ΑΤ Κορυδαλλού.

Όπως είχαμε γράψει πριν αρκετό καιρό, η ΕΥΠ διέρρεε τις πληροφορίες περί απόπειρας τρομοκράτησης δημοσιογράφων και μάλιστα γνωστών. Σε ανύποπτο χρόνο είχαμε δημοσιεύσει και ονόματα (δεν θα τα επαναλάβουμε γιατί οι καιροί είναι πονηροί, μια ανάγνωση στο αρχείο αρκει).

Αυτό που θα πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η Σέχτα είχε συγκεκριμένο στόχο εκείνο το βράδυ που όμως δεν τους κάθισε, από σύμπτωση (ή μήπως πληροφόρηση;) προέκυψε αιφνίδια αλλαγή προγράμματος και έτσι την πλήρωσαν οι τοίχοι. Θεωρούμε ότι η επίθεση είναι προειδοποίηση. Ούτε ο τόπος ούτε η ώρα ήταν τυχαία.

Η αιφνίδια αλλαγή πλεύσης του κυρίου Τράγκα (δεν ήταν αυτός ο στόχος διευκρινίζουμε), έναντι της τρομοκρατίας (δίνει κοινωνικό άλλοθι στις επιθέσεις), είναι ενδεικτική του τρόμου που διακατέχει τις περσόνες των ΜΜΕ. Η κατάσταση είναι ρευστή και η κινητικότητα της αντιτρομοκρατικής έχει υπερβεί και τα αυξημένα μέτρα του 2004.

http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: