21 Φεβ 2009

Τελικώς μπορεί να μας πει κάποιος τι συμβαίνει στην ΕΥΠ-ΚΥΠ;

Είναι μερικά πράγματα που προβληματίζουν του Έλληνες πολίτες . . .

Διαβάζω στο έγκυρο και αξιόπιστο blog, "Το Λιμέρι" : ". . . η ΕΥΠ διέρρεε τις πληροφορίες περί απόπειρας τρομοκράτησης δημοσιογράφων και μάλιστα γνωστών. . . "

Πριν από αυτό, αλλά και στη συνέχεια έχουμε διάφορα χτυπήματα, με τελευταίο το περίφημο "εκφοβισμό" στο κανάλι "ALTER" και μετά έρχεται η επιβεβαίωση, με την ανάληψη ευθύνης (με τη προκήρυξη της "ΣΕΧΤΑ" ).

Έχουν γραφτεί πάρα πολλά για αυτή την Εθνική μας Υπηρεσία, άλλα μας κάνουν υπερήφανους . . . αλλά και άλλα μας προβληματίζουν πολύ σοβαρά . . .

Το να πάρει κάποιος θέση και να πει με σιγουριά, τι ακριβώς συμβαίνει, είναι αρκετά δύσκολο και επικίνδυνο . . . πολλά όμως που είτε γράφονται είτε ακούγονται είναι επιζήμια για αυτή την Κρατική Υπηρεσία η οποία κατά καιρούς δέχεται πολλά χτυπήματα.

Αυτό που μας προβληματίζει είναι η εντύπωση που δίνεται προς τα έξω, ότι εκτός των άλλων αδυναμιών κλπ, υπάρχουν και διάφορες προστριβές και "εσωτερικά χτυπήματα" . . .

Άκρη ΔΕΝ βγάζω, μόνο ερωτηματικά θέτω, όπως και η : Εφημερίδα "Η ΑΞΙΑ", 21/2/2009, σελίδα 6/26 >>>>>>>>>>

Βέβαια εδώ η Εφημερίδα κάνει λόγο για κάποιον ισόβιο συνδικαλιστή και για διαχρονικές διαπλοκές . . . και αναρωτιέται κάποιος καλόπιστα :

"Οι κυβερνήσεις πέφτουνε και κάποιος αναντικατάστατος συνδικαλιστής παραμένει . . ." ,
με τη συναίνεση των κυβερνήσεων ή τελικά η εκάστοτε κυβέρνηση :

"αντί να δίνει (από) λαμβάνει Εντολές";

Να ένα ακόμη ερώτημα που προκύπτει : "Ποιος -α ή ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται από πίσω " ;

Είναι μόνος του ή είναι και άλλοι "διαχρονικοί" και ημέτεροι ;

Πολλά ερωτηματικά με μάλλον χωρίς τις απαραίτητες πειστικές απαντήσεις . . . και η ασυδοσία της (παρά-) εξουσίας πάνε μαζί με την ανασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Ίδωμεν . . .

Νάσος Ζαγγογιάννης.

stoxasmos-politikh

Δεν υπάρχουν σχόλια: