23 Φεβ 2009

ΕΝΔΟΜΥΧΑ…… «ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ» ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ!!!!

Το ΜΟΝΟΚΛ
Ο ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΩΣ ΑΛΛΟΣ «ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ» ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΟΥ….. ΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ.
ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ .
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ….ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΘ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ…ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΕΚΒΙΑΣΤΗ…ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ …ΑΠΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΚΑΤ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ!!!!!
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ "ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ" ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΛΥΖΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΡΙΤΕΣ-ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ.

ΜΙΑ «ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ» ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΗΣ …

ΚΑΙ ΟΜΩΣ …ΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΕΠΙΚΗΡΥΓΜΕΝΟΣ..... ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ…. ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΦΤΙΑΞΑΜΕ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΜΥΘΟ ΤΟΝ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ......ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΙΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ......
........ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ......

ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ……. ΣΕ ΚΑΝΑΜΕ ΗΡΩΑ!

tolimeri

Δεν υπάρχουν σχόλια: