9 Φεβ 2009

Καθεστώς τρομοκρατίας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού στη δίκη κατά των τραπεζών Παραιτείστε τους σήμερα

Ωμή απόπειρα τρομοκράτησης του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων κατά των Τραπεζών.Η εκδίκαση έγινε με παρουσία της Αστυνομίας μέσα στην «Ανεξάρτητη Αρχή»!9-2-2009

Ο απερχόμενος Πρόεδρος και τα μέλη της Επιτροπης Ανταγωνισμού επεχείρησαν να τρομοκρατήσουν τους συνδικαλιστές του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ ,παρατάσοντας δυνάμεις της Αστυνομίας μέσα στην «Ανεξάρτητη Αρχή» κατά την εκδίκαση των Ασφαλιστικών μέτρων κατά των Τραπεζών !

Είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα, έντονη διαμαρτυρία του Προέδρου του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ , ενώπιον της ολομέλειας της Επιτροπής για τις συνεχείς παράνομες πρακτικές της κατά την εξέταση της καταγγελίας για το σκληρό καρτέλ των βιομηχανιών χάλυβα.

.Η διαμαρτυρία αυτή η οποία είχε γίνει μέσα σε απολύτως νόμιμα πλαίσια, καθώς δεν περιελάμβανε βιαιοπραγία η έστω λεκτική προσβολή η εξυβριση εναντίον ουδενός των παρόντων,σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει την παράταξη αστυνομικων δυνάμεων 24 ωρες αργότερα μέσα στους χώρους της «Ανεξάρτητης Αρχής» !

Είναι φανερό, ότι ,κάτω από την διογκούμενη γενική αγανάκτηση των πολιτών για τη συνεχιζόμενη ληστεία των πανίσχυρων καρτέλ των τραπεζών και των μεγαλοβιομηχάνων, οι οποίοι ανενόχλητοι από κυβέρνηση και Επιτροπή Ανταγωνισμού, παρά τις καταγγελίες, βυθίζουν καθημερινά τη χώρα στην απόγνωση, επιστρατεύουν εναντίον των πολιτών που καταγγέλουν, τίς δυνάμεις καταστολής.

Με κυβερνητική εντολή παρέταξαν μέσα στην ίδια την Επιτροπή Ανταγωνισμού την Αστυνομία, προκειμένου να τρομοκρατήσουν τους συνδικαλιστές του ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ και τής παρευρισκόμενης καταναλωτικής Οργάνωσης ΙΝΚΑ.

Η παρουσία Αστυνομικών δυνάμεων μέσα σε ανεξάρτητη αρχή σε καμμία περίπτωση δέν γίνεται αποδεκτή.

Καλείται ο η κυβερνηση να διευκρινήσει :

1ον.Τους ακριβείς λόγους παρουσίας της Αστυνομίας μέσα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού:

2ον.Κατόπιν τίνος αιτήματος εκκλήθει η Αστυνομία :

α. της Ενωσης Ελληνικων Τραπεζών ;

β.Των βιομηχανιών χάλυβα ;

γ.Των μελών της Επιτροπής ;

Η Οργάνωση ΣΤΟΠ ΚΑΡΤΕΛ καταγγέλει ανυποχώρητα τις πρακτικές αυτές κατατρομοκράτησης των συνδικαλιστών της ,όπως και κάθε καταγγέλοντα καρτέλ και μονοπώλια και ζητεί από την κυβέρνηση όπως παραιτήσει πάραυτα Πρόεδρο και μέλη της αρχης αυτης, η οποία ουτως η αλλως έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα τη χώρα διεθνως με το ανύπαρκτο έργο της.

stopcartel

Δεν υπάρχουν σχόλια: