24 Φεβ 2009

Η Δέσποινα φεύγει η Άννα έρχεται;;;

Ακούγεται ότι η Δέσποινα Βανδή είναι δυσαρεστημένη από το συνθέτη Φοίβο και την εταιρεία της Heaven και ετοιμάζεται να τους εγκαταλέιψει. Ταυτόχρονα συζητήσεις της Heaven με την Άννα Βίσση!!

Λέτε να ισχύει κάτι από αυτά; Και τα δυο μου κάνουν εντύπωση αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!

Διαβάζουμε στη Real News:

"Την έχει πικράνει τη Δέσποινα το γεγονός ότι η προβεβλημένη σχέση της με τον Φοίβο, τον συνθέτη που της χάρισε επιτυχίες και εμπορικότητα, εδώ και καιρό φαίνεται να έχει μπει στο περιθώριο. (...) Ο Ντέμης ως άνθρωπος των άκρων, θέλει να βάλει τέλος σ' όλο αυτό και να δώσει στη Δέσποινα το "φιλί της ζωής" στην καριέρα της. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Ντέμης θέλει να σπάσει το συμβόλαιο της Δέσποινας με την εταιρεία της και να την αναλάβει ο ίδιος μέσως της εταιρείας δημοσίων σχέσεων που ίδρυσε πρόσφατα."


"Την ίδια ώρα φουντώνουν τα σενάρια για την "πολιορκία" της Άννας Βίσση από τη Heaven και λέγεται πως βρίσκεται ένα πριν από το κλείσιμο της συμφωνίας για τη μεταγραφή της στην εταιρεία αυτή."


Καλά βρε Άννα έφυγες από την εμπορικότητα και τη μαζικότητα (μουσικά) του Καρβέλα για να πας στο Φοίβο; Η Άννα θα γίνει Δέσποινα? Μόνο αυτό δεν είχαμε δει!
ΈΝΣΤΑΣΗ!!

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_3869.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: