26 Φεβ 2009

Η Πετρούλα στον Δρόμος FM!

Μας ήρθε από το Star φωτογραφικό υλικό της Πετρούλας από την εκπομπή που κάνει με τον Δημήτρη Παπανώτα στο "Δρόμος 89,8" καθώς και περισσότερες πληροφορίες πέρα των βασικών που ξέρουμε (ότι δηλαδή η Πετρούλα κάνει ραδιόφωνο!!!)
Πρωινή ραδιοφωνική παρουσία ξεκίνησε η Πετρούλα (του καιρού) Κωστίδου στο Ραδιοφωνικό Σταθμό «Δρόμος FM 89.8» κάθε πρωί από Δευτέρα έως Παρασκευή. Η εκπομπή «Ραδιομύθοι» ξεκινάει στις 07:00 με τον Δημήτρη Παπανώτα και περιλαμβάνει σύντομη ενημέρωση, επικαιρότητα, κυκλοφορία στους δρόμους, σχόλια, πληροφορίες για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Στις 08:00 κάνει την εμφάνισή της η Πετρούλα.

Στόχος είναι να συνεχισθεί η ροή της εκπομπής με την ίδια θεματολογία. Όμως ο καταιγισμός των τηλεφωνημάτων και των SMS δεν επιτρέπει αυτή... την πολυτέλεια. Έτσι η Πετρούλα με απόλυτη ειλικρίνεια και με το γνωστό της νάζι λέει: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόγραμμα, όμως είναι πολύ ωραίο που έχουμε φίλους που μας ακούνε και περνάνε καλά μαζί μας. Ώσπου να απαντήσω σ’ όλα τα μηνύματα περνάει η ώρα. Βάζουμε και τραγούδια σούπερ».

Το πρωινό ξύπνημα δεν την ενοχλεί γιατί ως παλιά αθλήτρια έχει συνηθίσει να κοιμάται νωρίς.

Ο Δημήτρης Παπανώτας, έμπειρος του ραδιοφώνου, κρατάει τις απαραίτητες ισορροπίες και προσπαθεί να μη του ξεφύγει το τιμόνι της εκπομπής.
http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/fm.html


blog tou fititi: Εμείς τη συγκεκριμένη τη συμπαθούμε ως γυναίκα... γιατί από παρουσιάστρια κορμάρα!!!
Φαινόμενο των καιρών που θα περάσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια: