14 Φεβ 2009

Η Τρίτη Ιντιφάντα ξεκίνησε από το Λονδίνο για τη μαρτυρική Γάζα. Επικεφαλής ένας πραγματικός σοσιαλιστής, ο άγγλος βουλευτής George Galloway

Σήμερα στις 13:00 ώρα Ελλάδας, η Ιντιφάντα ξεκίνησε από το Λονδίνο – έξω από το Βρετανικό κοινοβούλιο - και σαρώνει την Αγγλία με κατεύθυνση τη μαρτυρική Γάζα και με στόχο να σπάσει το εγκληματικό εμπάργκο των Ισραήλ, ΗΠΑ και Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Επικεφαλής της τεράστιας αποστολής, που δεν έχει ξαναδεί ο πλανήτης, ο βρετανός σοσιαλιστής βουλευτής George Galloway.
Πέντε ασθενοφόρα στην κεφαλή του κονβόι, ένα πλοίο πάνω σε ένα φορτηγό και ακολουθούν 110 φορτηγά και εκατοντάδες εθελοντές, ξεκίνησαν την επιχείρηση «Νήμα Ζωής» για την Γάζα.
Μπροστά στην αδιαφορία των παγκόσμιων οργανισμών και το εγκληματικό εμπάργκο της δύση, οι ελεύθεροι πολιορκημένοι, το 1,5 εκατομμύριο κατοίκων της Γάζας κι όλοι οι ελεύθεροι άνθρωποι χαιρετίζουν τη μεγαλειώδη ενέργεια του George Galloway και της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής για την Άρση του Αποκλεισμού της Γάζας (δραστηριοποιείται έντονα και στην Ελλάδα).
Το «Νήμα Ζωής» θα διανύσει περίπου 5.000 μίλια, θα περάσει από τη Γαλλία, την Ισπανία, το Μαρόκο, την Αλγερία, την Τυνησία, τη Λιβύη, την Αίγυπτο και θα σπάσει τον αποκλεισμό της Γάζας, μεταφέροντας ανθρωπιστική βοήθεια.
Ο βουλευτής George Galloway, τόνισε: «Μια Ιντιφάντα σαρώνει τη Μεγάλη Βρετανία. Μια ογκώδης και ειρηνική μετακίνηση για τον πολιορκούμενο πληθυσμό της Γάζας…»
Είμαστε μαζί τους, στηρίζουμε τη μεγαλύτερη πολιτική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στη γη.
Ας κρατήσουμε ενήμερους τους πολίτες, ας δώσουμε ένα μάθημα ήθους, ανθρωπιάς και πολιτισμού στους διεφθαρμένους πολιτικούς ηγέτες που στηρίζουν το ναζιστικό Ισραήλ, ακόμη και με την σιωπή τους.

* Σε λίγο θα δώσουμε στοιχεία, σ’ όσους ενδιαφέρονται να ενισχύσουν αυτή τη μεγαλειώδη επιχείρηση.Καλούμε τα ιστολόγια να διαδώσουν την είδηση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: