16 Φεβ 2009

Ο Αλέξης Τσίπρας στο tvxs!

Παρακολουθήσαμε ζωντανά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο http://www.tvxs.gr/
. Η μετάδοση γινόταν μέσω του καναλιού mogulus και οι χρήστες που την παρακολουθούσαν είχαν τη δυνατότητα να ρωτήσουν ό,τι θέλουν.
Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα η σκέψη του tvxs να κάνει μια ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη και μάλιστα με τη συμμετοχή του κοινού, προχωρώντας άλλη μια φορά τον μικρό τεχνολογικό μικρόκοσμό μας παραπέρα. Γιατί, άλλο να βλέπεις πολιτικούς να τσακώνονται στα παράθυρα και άλλο να μπορείς να ρωτήσεις εσύ ό,τι θέλεις.
Φυσικά όπως καταλαβαίνετε δεν ήταν δυνατόν να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις, καθώς κατά μέσο όρο παρακολουθούσαν 500 άτομα. Ρωτήθηκαν όμως αρκετά πράγματα από χρήστες, κυρίως αυτά που "καίνε".
Εντάξει μην περιμένετε από οποιονδήποτε πολιτικό, με όποιον τρόπο και να γίνεται η συζήτηση, να λέει κάτι εξαιρετικό, κάτι διαφορετικό, κάτι αυθόρμητο, αλλά όπως και να 'χει μας άρεσε η ιδέα της διαδικτυακής συζήτησης.
*Πολύς κόσμος ρωτούσε για το γήπεδο του Παναθηναϊκού και το θέμα που έχει προκύψει και είπε άλλη μια φορά ότι δεν έχει πρόβλημα με το γήπεδο αλλά με τα εμπορικά κέντρα....

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/tvxsgr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: