13 Μαρ 2009

ΣΤΗΝ ΕΥΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα.Σύμφωνα με την ανάρτηση από http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/03/blog-post_6141.html οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ πάνε και ψηφίζουν γιά να εκλέξουν το συνδικαλιστικό τους όργανο!!!Αυτοί που υποτιθεται δεν πρέπει ούτε η οικογένεια τους να το ξέρει τι δουλειά κάνουν πάνε σε συγκεκριμένο τόπο και ψηφίζουν,δηλαδή μπρεί ο οποιοσδήποτε ΤΟΥΡΚΟΥΣ,ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ..,ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ,μπορεί να πάει εκεί και να τους δεί έναν,έναν και να τους φωτογραφιζει..Δηλαδή όχι μόνο τους βλέπεις, αλλά κάνοντας και εφέσεις στα αποτελέσματα μπορείς να μάθεις και τι κόμμα υποστηρίζουν.Τελικά αυτό που λέγεται εδώ και χρόνια οτι η ΕΥΠ κάνει και χορό κάθε χρόνο σε γνωστό ξενοδοχείο στη Λ.Αλεξάνδρας είναι αλήθεια μιά και δεν ανησυχούν να αποκαλύψουν την ταυτότητα τους!!Και μετά λέμε γιατί μας έχουν ξευτιλίσει οι ΤΟΥΡΚΟΙ.Οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές και τι δεν θα κάνανε γιά να ξευτιλίσουν τους πολιτικούς τους αντίπαλους???
**ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ
Αποστολη

Σύμφωνα με το νόμο 3649/2008 αποστολή της Ε.Υ.Π. είναι η εντός του πλαισίου του Συντάγματος και των νόμων αναζήτηση, συλλογή, επεξεργασία και γνωστοποίηση στις αρμόδιες αρχές των πληροφοριών που αφορούν:

* Στην προστασία και προώθηση των πολιτικών, οικονομικών, στρατιωτικών και εν γένει εθνικών στρατηγικών συμφερόντων της Χώρας.
* Στην πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων που συνιστούν απειλή κατά του δημοκρατικού πολιτεύματος, των θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου, της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ασφάλειας του Ελληνικού Κράτους, καθώς και του εθνικού πλούτου της Χώρας.
* Στην πρόληψη και αντιμετώπιση δραστηριοτήτων τρομοκρατικών οργανώσεων, καθώς και άλλων ομάδων οργανωμένου εγκλήματος.

Η Ε.Υ.Π. σε περίοδο πολέμου, επιστράτευσης ή άμεσης απειλής της εθνικής ασφάλειας υπάγεται στον Αρχηγό Γ.Ε.ΕΘ.Α., ο οποίος, δια του Διοικητή της Ε.Υ.Π., ασκεί πλήρη έλεγχο σε ό,τι αφορά τη συμβολή της στην άμυνα και την ασφάλεια της Χώρας. Στην περίπτωση οποιασδήποτε δράσης που αποβλέπει στη βίαιη κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος, η Ε.Υ.Π., μετά από απόφαση του ΚΥ.Σ.Ε.Α., λειτουργεί ως κεντρική υπηρεσία διαχείρισης πληροφοριών της Χώρας.

anopetra-eleos

Δεν υπάρχουν σχόλια: