21 Μαρ 2009

Κανόνι μεγατόνων στην αγορά αυτοκινήτου

classiccarΗ κρίση που πλήττει την αγορά αυτοκινήτου είναι γνωστή στους στους κύκλους της αγοράς εδώ και αρκετούς μήνες. Η παγκόσμια οικονομική ύφεση έχει οδηγήσει σε κάθετη πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων ιδιαίτερα των πολυτελών, οδηγώντας πολλούς πάλαι ποτέ κραταιούς εμπόρους και αντιπροσώπους στο χείλος καταστροφής.

Ένας απ' αυτούς που αποτελεί ιστορικό όνομα στο χώρο της αυτοκίνησης σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες του sofokleous10.gr δεν κατάφερε χθες και σήμερα να καλύψει αρκετές επιταγές που έληγαν στα ταμεία γνωστής μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας με αποτέλεσμα να σφραγιστούν όμως ως ακάλυπτες.

Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για κανόνι που ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ , αν και το ακριβές μέγεθος δεν είναι ακόμα δυνατό να εξακριβωθεί πλήρως. Ο έμπορος – αντιπρόσωπος ήταν εκ των κορυφαίων γνωστής μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων που οι Έλληνες της έχουν ιδιαίτερη αδυναμία και το γεγονός αυτό προβληματίζει ακόμα περισσότερο την αγορά αυτοκινήτων καθώς όλοι σκέφτονται ότι αν ο συγκεκριμένος αντιμετώπισε τόσο σοβαρό πρόβλημα τι έχουν να δουν ακόμα τα μάτια μας από τους υπόλοιπους εμπόρους που εμπορεύονται φίρμες λιγότερης αίγλης…

Ταυτόχρονα πληροφορίες από το τραπεζικό σύστημα αναφέρουν ότι εντός των επόμενων εβδομάδων πλην εξαιρετικού απροόπτου θα σκάσουν στην αγορά ακόμα δύο μικρές εταιρείες χρονομίσθωσης αυτοκινήτων,, αλλά και δύο από τις μεγαλύτερες αλυσίδες εμπορίας μεταχειρισμένων με παρουσία σε όλη την Ελλάδα σχεδόν, οι οποίες εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα προβλήματα.

sofokleous10.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: