31 Μαρ 2009

Σαμποτάρουν το τουρισμό μας;;; Ή...

Έκπληξη προκάλεσε στους ομογενείς στην Αγγλία ένα δημοσίευμα των "Sunday Telegraph" για τη γνωστή υπόθεση των Ζωνιανών. Δίπλα στο άρθρο είχαν βάλει κρητικούς ντυμένους με την παραδοσιακή στολή, που καμία σχέση δεν είχαν με την υπόθεση. Οι δικοί τους άνθρωποι στην Αγγλία τους αναγνώρισαν και τους ειδοποίησαν. Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα ΈΘΝΟΣ, οι πέντε κτηνοτρόφοι που είδαν τη φωτογραφία τους κάτω από την λεζάντα, υπέβαλαν μήνυση εναντίον της εφημερίδας και του δημοσιογράφου Κόλιν Φρίμαν που υπογράφει το άρθρο.
Μάλιστα στη λεζάντα των φωτογραφιών χαρακτήριζαν τα μαύρα κρητικά ρούχα ως "σύμβολο απείθειας"!!!!

Και αφού έδωσα την είδηση, ώρα για το κράξιμο. Είμαι εξοργισμένος γιατί κάθε φορά που θα γίνει κάτι στην Ελλάδα βρίσκουν πάτημα μερικοί να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους, καθώς είναι ο μόνος τρόπος να μας ξεφτιλίσουν. Δεν με πείραξε που κάνει κριτική για τα όσα συμβαίνουν στα Ζωνιανά και στα κάθε "Ζωνιανά". Καλά έκανε! Εντάξει είναι 100 άτομα στη Κρήτη που έχουν κάνει μπίζνα τη παρανομία! Τι σημαίνει αυτό; Ότι όλοι είναι το ίδιο; Δηλαδή όλη η Ελλάδα είναι έτσι; Φυσικά και καταδικάζουμε τα όσα γίνονται σε όλη την Ελλάδα με τα ναρκωτικά!
Δεν είναι η πρώτη φορά όμως που οι Άγγλοι επιτίθενται μέσα από άρθρα και εφημερίδες. Θυμάστε και το γνωστό παρουσιαστή της εκπομπής Top Gear. Έλεγε ότι οι Ελληνίδες έχουν μουστάκι και είναι άσχημες! Εντάξει πες ότι δεν το άκουσες, γελάσαμε λίγο...
Όσο για τα Μαύρα ρούχα που τα χαρακτήρισαν στο άρθρο ως "σύμβολο απείθειας"... Αυτό πόνεσε...Σύμβολο απείθειας;;;;;

Άσε με να ξέρω καλύτερα τι σημαίνουν και τι συμβολίζουν τα Μαύρα ρούχα του Κρητικού. Κάτι το οποίο εσείς τα "Αγγλάκια" δεν θα καταλάβετε ποτέ!
Και κάνατε ένα λάθος με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες και τα όσα γράψατε στη λεζάντα για τη φορεσιά, θίξατε την τιμή και τα Μαύρα ρούχα του κάθε Κρητικού, που καμία σχέση δεν έχει με ναρκωτικά και μαφίες.
Το κείμενο είναι καθαρά άποψή μου. Τα είπα και ηρέμησα.

http://ymagblog.blogspot.com/2009/03/blog-post_7205.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: