2 Μαρ 2009

Υπάρχει διαφορά...

Διαβάζοντας και ακούγοντας χθες και προχθές τα διεθνή πρακτορεία δεν θάταν δύσκολο να διακρίνει κανείς δύο διαφορετικούς κόσμους!

Από την μια την Αμερική του President Obama που απευθυνόμενος χθες στο Κονγκρέσσο δημιουργούσε το ΟΡΑΜΑ καλώντας τους να πολεμήσουν τα κατεστημένα συμφέροντα και διαβεβαιώνοντας τους ότι θα αγωνιστεί για να αλλάξει την υγειονομική περίθαλψη, την ενέργεια και την εκπαίδευση,"Το σύστημα είπε επί λέξη, που έχουμε τώρα μπορεί να λειτουργεί καλά για το κεφάλαιο τα καρτέλ και τα λόμπι!!που έχουν βάση εδώ στην Ουάσιγκτον για πάρα πολύ καιρό"! πόσα χρόνια έχουμε να ακούσουμε τέτοια;

Και από την άλλη το συνονθύλευμα των Ευρωπαίων ηγετών που αναθεμάτους δεν μοιάζει σε τίποτα με αυτών των Μιτεράν, Μπραντ, Ούλαφ Πάλμε,Φ.Γκονζάλες κ.α! θα συζητήσει για όλα τα άλλα, εκτός απο αυτά που ο Ομπάμα μίλησε χθες! Νεοσυντηρητικοί, παλαιοκομμουνιστές, γκομενιάρηδες, και ξερόλες συγκεντρώνονται σήμερα στις Βρυξέλλες ο καθένας κουβαλώντας το δικό του κουσούρι για να κάνουν ασκήσεις ισορροπίας!
Μεταξύ των... οποίων και ο δικός μας που θα δώσει μάχη λένε μπας και πάρει κανένα ψίχουλο για να το χρησιμοποιήσει εν είδη μαυρογυαλούρου ψηφοθηρικά! Διώξτε τους! Μπορείτε!..
Έχω άδικο;
diaporon-bl

αναδημοσίευση από apnea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: