23 Μαρ 2009

Παπυρολογίες καφετζούς με ψήγματα γνώσης σοφίας αυριανισμού.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ; (Το ερωτηματικό είναι άλλοθι ;)

Από τότε που του έφυγε ο Σπίνος ο κ. Παπαγιάννης παραφρόνησε !!!

Μίας και ΔΕΝ έχει τι γράψει στο blog του, άφησε τα γυμνά και τα άλλα αηδιαστικά που βάζει για κράχτη, άρχισε να μασάει σαν τη πυθία φύλλα δάφνης και στη συνέχεια να γράφει μπούρδες και παπυρολογίες περί : "Ήξεις αφήξεις" με το "ουκ εν τω πολέμω θνήξεις..."

1. Το ήξεις :

"Υπάρχει βέβαια και κάτι που ουδείς μπορεί να γνωρίζει, εκτός από τους δυο που συμφώνησαν..."

2. αφήξεις

" . . .Με την διαρροή του ο Κ. Καραμανλής να έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Παπανδρέου :

"Πες όχι στις διαδικασίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ώστε να πάμε σε πρόωρες εκλογές, να χάσω και να αποχωρήσω από τη Νέα Δημοκρατία".

3. ουκ εν τω πολέμω

" . . .Σε αυτή την περίπτωση και με δεδομένο ότι ο Κάρολος Παπούλιας δεν έχει ακόμα διευκρινίσει τις προθέσεις του, καθώς έχει πρόβλημα υγείας, ενδέχεται ο Γ. Παπανδρέου να προτείνει τον Κώστα Καραμανλή για την Προεδρία της Δημοκρατίας..."

4. θνήξεις...

" . . . Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ψηφίσουν υπέρ του Καραμανλή και μια νέα συγκατοίκηση Καραμανλή και Παπανδρέου μετά από το 1981 (Α. Παπανδρέου πρωθυπουργός, Κ. Καραμανλής Πρόεδρος της Δημοκρατίας), να επιβεβαιώσει ότι στην πολιτική δεν υπάρχουν σταθερές και τίποτα δεν θεωρείται αδύνατο..."

Ρε Παπαγιάννη πόσα θέλεις τελικά να μας τρελάνεις . . .που βάζεις το κόμμα (υποστιγμή ,)

Οι συσκευασίες πάντα έχουν ημερομηνία λήξης πρέπει να ξέρεις . . . όπως και προς το παρόν έληξε η εύθραυστη αξιοπιστία σου . . . όση ας πούμε σου είχε απομείνει από τότε που έδιωχνες το πρωί τον Σπίνο και το βράδυ χαριεντιζόσουνα μαζί του με τις λυκοφιλίες σας . . .(δικό σου το πρόβλημα αυτό)

Αλλά εδώ υπάρχει ένας κόσμος του ΠΑΣΟΚ που ελπίζει ακόμη στο ΓΑΠ.

Νομίζεις ότι θα σου επιτρέψουμε να ευτελίζεις τη πολιτική προσπάθεια που κάνουμε όλοι εμείς στο δημοκρατικό αυτό χώρο του ΠΑΣΟΚ ;

Αναλύσεις τέτοιες μόνο η αυριανή θα τολμούσε . . . την ξεπέρασες και αυτή . . . κακομοίρη μου, όπως και την ανακάμπτουσα αξιοπιστία σου.

Η πολιτική φίλε μου απαιτεί σοβαρή ανάλυση ΔΕΝ είναι ερμηνεία καφετζούς ούτε ωτακουστικές χαφιεδολογίες στα σοκάκια της Βουκουρεστίου.

Σταματήσαμε να ασχολούμαστε τελευταία μαζί σου . . . αλλά ΜΗΝ το παίρνεις και ως αδυναμία να υπερασπίσουμε το πολιτικό μας χώρο ;

ΝΖ

http://stoxasmos-politikh.blogspot.com/2009/03/blog-post_9633.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: