13 Μαρ 2009

Η ΔΙΣ φτύνει τη Δικαιοσύνη: “Αθώος” ο Παντελεήμων!

Αθώος κατά πλειοψηφία της ΔΙΣ κρίθηκε ο εν πολλαίς αμαρτίαις και αμετανόητος ανίερος ιεράρχης, μητροπολίτης πρώην Αττικής, Παντελεήμων, που με το βρώμικο βίο και πολιτεία του (δείτε εδώ αν το αντέχετε) είχε σκανδαλίσει το Πανελλήνιο κι είχε προσθέσει πολλούς στις στρατιές των άθεων. (Περισσότερα εδώ )

Ποιος, λοιπόν, έβαλε τη βρώμικη υπόθεση στο εκκλησιαστικό αρχείο στις 10/03/2009; Μα η γνωστή μας Διαρκώς Ανίερη Σύνοδος! Δεν το μάθατε; Ποια είναι αυτή; Κατά κόσμον ονομάζεται Διαρκής Ιερά Σύνοδος, αλλά μόνο ιερή δεν είναι… Και μάλιστα φροντίζει επιμελώς να μας θυμίζει ότι είναι ανίερη, κοινώς κολασμένη, μπας και το ξεχάσουμε. Παρά τα οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα στα οποία ο προκλητικά αμετανόητος Παντελεήμων ήταν βουτηγμένος μέχρι το λαιμό, παρά τη δυσωδία από τις “ιερές” αναθυμιάσεις που κόντεψε να πνίξει το Πανελλήνιο πριν μερικά χρόνια, και κυρίως παρά την απόφαση της Δικαιοσύνης, η πλειοψηφία της ΔΙΣ απεφάνθη ότι δεν προκύπτουν από το φάκελο επαρκείς ενδείξεις ενοχής κατά του μητροπολίτη και επομένως δεν συντρέχουν λόγοι για παραπομπή του στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη, θέτοντας την πολύκροτη υπόθεση στο αρχείο! Προφανώς κάποιοι ρασοφόροι με τους ομοτράπεζους παρατρεχάμενούς τους έχουν συνωμοτήσει ν’ αποτρελάνουν τον κοσμάκη…

Να θυμίσω ότι ο έκφυλος και παραδόπιστος μητροπολίτης πρώην Αττικής εκτίει ποινή εξαετούς κάθειρξης από τις 20 Ιουνίου του 2008, μετά από απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αθηνών που έκρινε ένοχο τον Παντελεήμονα Μπεζενίτη. Ο ανίερος “ιεράρχης” καταδικάστηκε σε ποινή 6 ετών για υπεξαίρεση 56 εκατομμυρίων δρχ. (164.000 ευρώ) από τη Μονή Οσίου Εφραίμ, ενώ πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 8 χρόνια με αναστολή, χωρίς βέβαια, να επιστρέψει τα υπεξαιρεθέντα, κατά τα πατροπαράδοτα αήθη κι έθιμα της "ορθόδοξης" χώρας μας... (Βλέπε και εδώ)

Πριν προχωρήσω στον επιβεβλημένο εξάψαλμο, θέλω να τονίσω, κυρίως γι’ αυτούς που δε με γνωρίζουν, ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΗ. Τελεία και παύλα. Απλά δεν ασπάζομαι καμία θρησκεία, ούτε βεβαίως και την αποστάτισσα Ορθοδοξία (Κακοδοξία). Επομένως, η αγανάκτηση που νιώθω δεν πηγάζει από την ανύπαρκτη αθεΐα που κάποιοι μου προσάπτουν, αλλά από τη βαθιά πίστη μου στο Θεό τον οποίο οι προκλητικά ανίεροι ιεράρχες εμπαίζουν, σκανδαλίζοντας σαδιστικά, καθ’ έξη και κατ’ εξακολούθηση, το αποπλανημένο ποίμνιο.

Λες και δε μας έφταναν τα βάσανα και η φτώχεια στα οποία μας έχουν καταδικάσει οι άχρηστες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις της τελευταίας 30ετίας, λες και δε μας έφτανε η καθημερινή εγκληματικότητα που έχει φουντώσει επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια, λες και δε μας έφταναν τα πολιτικά σκάνδαλα που μας κάνουν να ντρεπόμαστε για την καταγωγή μας, έχουμε και τα "ιερά" σκάνδαλα των "αγίων" Μητροπολιτών, διάβαζε Δεσποτάδων, που ανέβηκαν σε θρόνους ως μη όφειλαν και ενάντια στο παράδειγμα και τις εντολές του Χριστού, του οποίου ισχυρίζονται πως είναι εκπρόσωποι – άπαγε της βλασφημίας!

Είμαι σίγουρη ότι ο Χριστός, αν ξαναρχόταν στη γη, θα τους απεύθυνε τα πιο αμείλικτα ΟΥΑΙ και θα τους άρπαζε από τα γένια να τους κατεβάσει βιαίως από τους χλιδάτους θρόνους τους. Θα τους αποκαλούσε υιούς του διαβόλου και θα τους απέδιδε και άλλους χειρότερους χαρακτηρισμούς που η δική μου φαντασία δε μπορεί να συλλάβει, όσο κι αν έχω μελετήσει τα ΟΥΑΙ που είχε απευθύνει στους Γραμματείς και Φαρισαίους της εποχής του.

Στο σημείο αυτό πρέπει να θυμίσω ότι τον Αύγουστο του 2005 η κατ' ευφημισμόν «Ιερά Σύνοδος» ομόφωνα είχε κηρύξει έκπτωτο τον πρώην Αττικής, αφού πρώτα τον είχε θέσει σε εξάμηνη αργία. Βλέπε περισσότερα εδώ. Αλήθεια, πότε η Ιερά Σύνοδος των "αγίων" ήταν "ιερότερη"; Τότε που τον κήρυξε έκπτωτο ή τώρα που τον αθώωσε, παρά την καταδικαστική απόφαση της Δικαιοσύνης, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επιστροφή του στο θρόνο; Κατ’ αρχήν οι αποφάσεις πραγματικών αγίων, αν όντως οι Δεσποτάδες μας ήταν άγιοι όπως προκλητικά προσφωνούν εαυτούς και αλλήλους, υπαγορεύονται από το Άγιο Πνεύμα, αφού άγιος είναι μόνον εκείνος που η ζωή του – σκέψεις, λόγια, πράξεις – καθοδηγείται από το Πνεύμα του Θεού. Πώς λοιπόν γίνεται το Άγιο Πνεύμα να τους υπαγορεύει άλλες αποφάσεις το 1995 και διαφορετικές σήμερα; Και πώς γίνεται να λέει άλλα στους επτά συνοδικούς που τον αθώωσαν και άλλα στους πέντε που τον καταδίκασαν; Βέβαια, τα ερωτήματα είναι απλώς ρητορικά, διότι οι εν λόγω υπηρέτες του σκότους δεν έχουν καμία σχέση, κι ούτε θέλουν να έχουν, με το Άγιο Πνεύμα. Αντιθέτως, με τις ανίερες πράξεις τους, το βλασφημούν καθημερινά, και γι’ αυτό είναι αναπολόγητοι.

Ας αφήσουμε όμως τα περί Αγίου Πνεύματος και περί της ανύπαρκτης αγιοσύνης των ανίερων, κι ας έλθουμε στον κοινό νου. Οφείλουν ή δεν οφείλουν οι μητροπολίτες να ξεχωρίζουν το δίκαιο από το άδικο; Οφείλουν ή δεν οφείλουν οι δεσποτάδες να μπορούν να ξεχωρίσουν τι είναι καλό και τι είναι κακό και να συντάσσονται με το καλό; Οφείλουν ή δεν οφείλουν οι μισθωτοί ποιμενάρχες να γνωρίζουν ποιες πράξεις τους οικοδομούν και εμπνέουν το ποίμνιο και ποιες το σκανδαλίζουν; Οφείλουν ή δεν οφείλουν οι επιτετραμμένοι για τούτο να δίνουν πνευματική τροφή στο ποίμνιο, παρέχοντάς του ψωμί αντί να του πετάνε πέτρες; Οφείλουν ή δεν οφείλουν να τηρούν πρώτα οι ίδιοι αυτά που διδάσκουν από τον άμβωνα; Οφείλουν ή δεν οφείλουν να έχουν στοιχειώδη σεβασμό σε όσους προστρέχουν σε δαύτους για παρηγοριά κι ελπίδα; Οφείλουν ή δεν οφείλουν να συμμορφώνονται προς τους νόμους της πολιτείας, δίνοντας πρώτοι το καλό παράδειγμα στους πολίτες της χώρας που τους χρυσοπληρώνει; "ΝΑΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΝ", απαντά ο κοινός νους.

Δυστυχώς όμως, όλες αυτές τις οφειλές τις έχει αφήσει απλήρωτες ο εν λόγω επίορκος και βλάσφημα αμετανόητος "ιεράρχης", που αντί να έχει κρυφτεί από προσώπου γης, μετανιωμένος και συντετριμμένος, ζητάει με περισσό θράσος "ηθική" αποκατάσταση και επάνοδο στο θρόνο, και κάποιοι άλλοι ανίεροι "άγιοι" τον διευκολύνουν με τις αποφάσεις τους!

Ας ελπίσουμε κι ας ευχηθούμε ότι ο Άρειος Πάγος, στον οποίο ο έγκλειστος Μητροπολίτης έχει υποβάλλει αίτηση αναίρεσης (διαβάστε εδώ ή εδώ), ζητώντας αναψηλάφιση της δίκης που τον οδήγησε στη φυλακή, θα την απορρίψει. Διαφορετικά θα γίνουν τα έσχατα χειρότερα των πρώτων και τότε η αγανάκτηση και η οργή των εμπαιζόμενων πολιτών θα χτυπήσει ουρανό. Και πρέπει να θυμούνται οι ασελγούντες πάνω στο λαό, ρασοφόροι και μη, ότι «Φωνή λαού οργή Θεού»!

seferou

Δεν υπάρχουν σχόλια: