30 Μαρ 2009

Τι λέει η Πρόεδρος Αλέκα!!! :-)

Τη θέση ότι ο λαός δεν έχει να χάσει τίποτα από τις συνεχείς εκλογές, εκφράζει η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και καλεί τους πολίτες σε ανυπακοή στην ΕΕ και να μην κάνουν καμία θυσία για τα μονοπώλια ώστε «την κρίση να την πληρώσει η πλουτοκρατία».Σε συνέντευξή της στον Κόσμο του Επενδυτή, η κ. Παπαρήγα υποστηρίζει πως ο λαός «πρέπει να φοβάται την ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ και τη συναίνεση. Από αυτά κινδυνεύει».

Εμείς πιστέυουμε ότι λύση δεν είναι η ανυπακοή στην ΕΕ αλλά η θέσπιση νόμων που θα τηρουν όλοι εξίσου και όχι να οδεύουμε με βάση τις ορέξεις των υπευθύνων. Για την κατάσταση δε φταίει μόνο η ΕΕ.. αλλά το ίδιο μας το σπίτι. Παρ όλα αυτά συμφωνούμε πως την κρίση πρέπει να την πληρώσει η πλουτοκρατία διότι ευθύνεται για όλη αυτή την οικονομική κρίση.

Σίγουρα δεν ευθυνόμαστε εμείς οι φοιτητές,

δεν ευθύνονται οι μισθωτοί,

δεν ευθύνονται οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι συνταξιούχοι!!!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σπουδαία διανόηση "να θεσπιστούν νόμοι που θα τηρούν όλοι εξίσου" ....
Το εξίσου του εργαζόμενου και του άνεργου με το εξίσου του κεφαλαιοκράτη δεν είναι εξίσου .Τα διλλήματα δεν είναι ίδια . Ή δέχεσαι ελαστική εργασία ή απολύεσαι. Το πρόβλημα δεν είναι η κρίση . Η κρίση επιδεινώνει το πρόβλημα . Το πρόβλημα είναι ο ...ιερός καπιταλισμός . Η λύση Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ .