2 Μαρ 2009

Η σιωπή των αμνών !!!

Μεγάλες ποσότητες εκρηκτικών, χειροβομβίδες, αντιαρματικά τηλεκατευθυνόμενα βλήματα «Μίλαν», και άλλο στρατιωτικό υλικό μέσα βρέθηκαν σε μαύρες σακούλες από κατοίκους της περιοχής. Τα όπλα προέρχονται από κλοπή οπλισμού από στρατιωτική αποθήκη της Αλεξανδρούπολης και τα δύο αντιαρματικά «Μίλαν», διαπιστώθηκε πως λείπουν έπειτα από περίπου δεκαπέντε μέρες, χωρίς να δηλωθεί τότε η απώλειά τους. Το γεγονός αυτό προκαλεί έντονα ερωτηματικά, καθώς δεν δικαιολογείται γιατί δεν δηλώθηκε ποτέ η απώλειά τους.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ανδρών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας , η κλοπή των διαφόρων όπλων από το στρατόπεδο του Έβρου δεν σχετίζεται με την δράση κάποιας τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά πρόκειται για κάποια κλοπή που σημειώθηκε από λαθρεμπόρους όπλων οι οποίοι τελικά δεν κατάφεραν να τα διοχετεύσουν στη μαύρη αγορά και τα ξεφορτώθηκαν χθες στην χωματερή του Έβρου!!!
Την απώλεια αυτή απέκρυψε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το γεγονός ότι η κλοπή πολεμικού υλικού και αντιαρματικών βλημάτων, φαίνεται αφήνει τους αρμόδιους (Υπουργό και Αρχηγό ΓΕΣ) παγερά αδιάφορους οι οποίοι τηρούν σιγή ιχθύος για την κλοπή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: