10 Απρ 2009

Σεξ: οι βασικές γνώσεις για όλες (Μόνο για κορίτσια )

blog tou fititi: Για όσα θα διαβάσετε αμ'εσως παρακάτω είναι συμβουλές που πήραμε από το irakliowebradio. Μην το παρατραβήξετε..... για να εξηγούμαστε!!!


Μόνο για κορίτσια!

Εσώρουχα αγόρασες! Ατμόσφαιρα έφτιαξες! Διάθεση ανέβασες! Διάβασε τώρα και τα 15 πράγματα που πρέπει να διαθέτεις ως γυναίκα για να κάνεις το σεξ από καλό... καλύτερο!

1. Κάθε γυναίκα έχει την δική της -βλέπω πυροτεχνήματα- αγαπημένη στάση στο σεξ. Βρες τη δικιά σου: δοκίμασε νέες στάσεις και παραστάσεις, πες ναι σε διαφορετικές εμπειρίες και τελικά βρες ποιά είναι εκείνη η στάση που σε κάνει να βλέπεις αστεράκια, ανάσκελα, μπρούμυτα ή στο πλάι.

2. Θυμήσου, αυτή η στάση μπορεί ν' αλλάξει: μπορεί κατά τη διάρκεια των φοιτητικών χρόνων, οι παρτενέρ σου στο κρεβάτι να σε φώναζαν ακροβάτη, αλλά τώρα να θέλεις να πετύχεις μια πιο βαθιά ένωση με τον καλό σου (μπορεί να ισχύει και το αντίθετο). Αυτό που λαχταράς να κάνεις στο σεξ, συναισθηματικά ή σωματικά, διαφέρει από εποχή σε εποχή και ανάλογα με τη διάθεση που έχεις.

3. Μην υποτιμάς τη δύναμη που έχει το σεξ πάνω σε ένα υπέρδιπλο απαλό κρεβατάκι: οκ! Δεν χρειάζεται να κρεμιέσαι από τον πολυέλαιο καθημερινά, για να πετύχεις τον απόλυτο οργασμό. Μην ντρέπεσαι να το κάνεις και στο κρεβάτι σου καμιά φορά, με όλα τα κομφόρ και τις ανέσεις.

4. Καμία άλλη δεν κάνει περισσότερο ή καλύτερο σεξ από εσένα: δεν υπάρχει κάποιο ρεκόρ που πρέπει να νικήσεις, ούτε κάποια κούρσα στην οποία πρέπει να βγεις νικήτρια. Και φυσικά δεν υπάρχει κάποιος μαγικός αριθμός φορών σεξ το μήνα. Η ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις είναι αν κάνεις αρκετό σεξ για τα δεδομένα σου!

5. Όσο περισσότερο το κάνεις, τόσο περισσότερο το θες: είναι πολύ απλό. Οι ξεχωριστές πρόσφατες ερωτικές αναμνήσεις, θα σε κάνουν να θέλεις να ξαναζήσεις παρόμοιες ευχάριστες στιγμές. Και να θυμάσαι πως και το ανάποδο ισχύει( μακρυά από εμάς). Όσο περισσότερο δεν κάνεις σεξ, τόσο λιγότερο σου λείπει!

6. Κάντο και λιγάκι μόνη σου: είτε έχεις αγόρι, είτε όχι, μην ξεχνάς να ασχολείσαι και λίγο με εσένα. Αναρωτήσου απλά: πότε ήταν η τελευταία φορά που απογοήτευσες τον εαυτό σου; Ποτέ θα πεις και θα έχεις δίκιο.

7. Το προγραμματισμένο σεξ μπορεί να γίνει πολύ καλύτερο από το αυθόρμητο: και μόνο η αναμονή μέχρι να έρθει η ώρα του σεξοραντεβού, θα αποτελέσει το καλύτερο και άκρως ερεθιστικό προκαταρκτικό. Δοκίμασέ το!

8. Κάποιες φορές ο ύπνος κάνει θαύματα: το να κοιμηθείτε και ένα βράδυ χωρίς να το κάνετε, δεν σημαίνει πως η σχέση σας οδεύει προς το γκρεμό. Κάποιες φορές η κούραση είναι τόσο μεγάλη και για τους δύο, που μερικές ωρίτσες ύπνου είναι απαραίτητες. Μπορείτε κάλλιστα να βάλετε φωτιά στα σεντόνια πρωί πρωί με την αυγούλα

9. Μην ξεχνάς τις ασκήσεις Κέγκελ: το λέμε και το ξαναλέμε. Οι ασκήσεις Κέγκελ πρέπει να βρίσκονται στο πρόγραμμά σου καθημερινά. Μέσα σε λίγα λεπτά, ενδυναμώνεις τους πυελικούς μυς, ξεχνάς την ελαφρά ακράτεια και κερδίζεις τον έλεγχο στον επόμενο οργασμό!

10. Περί μεθόδων αντισύλληψης: επειδή ξεκίνησες με τα αντισυλληπτικά χάπια στα 15 σου, δεν σημαίνει ότι θα τα παίρνεις μια ζωή. Τουλάχιστον, μία φορά στην ενήλική ζωή σου, πρέπει να ξανασκεφτείς την μέθοδο αντισύλληψης που σου ταιριάζει. Η αντισύλληψη πρέπει να είναι διαφορετική και να συμβαδίζει με κάθε περίοδο της ζωής σου: ξέφρενα νιάτα, μονογαμική σχέση, ερωτική ζωή μετά από μια εγκυμοσύνη.

11. Ο πόνος κατά τη διάρκεια του σεξ δεν είναι πάντα φυσιολογικός: είπαμε να πονάς λιγάκι για να το ευχαριστιέσαι αλλά αν οι πόνοι που αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια του σεξ είναι αφόρητοι, μάλλον θα πρέπει να επισκεφτείς το γιατρό σου. Μπορεί να είναι μια απλή ουρολοίμωξη. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να αφήνεις τον εαυτό σου να υποφέρει.

12. Από τις κούκλες, στα άλλα παιχνίδια: μην ντρέπεσαι να βάλεις στο παιχνίδι κάποιο ερωτικό παιχνίδι: δονητές, σφήνες, μαστίγια και ό,τι άλλο φανταστείς μπορεί να λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για τον οργασμό σου και τον δικό του φυσικά

13. Μετά το σεξ, στην τουαλέτα ολοταχώς: μπορεί να νυστάζεις πολύ, μπορεί να είσαι τρελά κουρασμένη αλλά μην τολμήσεις να κοιμηθείς μετά το σεξ, χωρίς να πας στην τουαλέτα. Αν το κάνεις να ξέρεις πως η ουρολοίμωξη παραμονεύει.

14. Γίνε η αρχόντισσα του στοματικού: μην του αρνείσαι αυτή την απόλαυση. Δεν υπάρχει άντρας( κι αν υπάρχει έχει πρόβλημα) που να μην ευχαριστιέται το στοματικό σεξ όσο τίποτα άλλο. Μπορεί να μην σου αρέσει και τόσο, αλλά η ενασχόληση με το πέος του θα τον ευχαριστήσει τόσο, που οι πολλαπλοί οργασμοί που θα σου χαρίσει μετά, θα δεις πως άξιζαν τον κόπο.

15. Το σεξ γίνεται καλύτερο με το χρόνο: και με την εξάσκηση και με τον κατάλληλο παρτενέρ. Όμως πως θα γίνει καλύτερο όταν δεν ψάχνεις για τον σωστό παρτενέρ, δεν το εξασκείς συχνά; Άσε τις προφάσεις και φρόντισε να φέρεις ολυμπιακό μετάλλιο στο σεξ μακρινών αποστάσεων!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πώς γίνεται οι γυναίκες να ασχολούνται συνέχεια με το σεξ και ταυτόχρονα να είναι κρυόκωλες και ανοργασμικές;

Ανώνυμος είπε...

Βασικα γινετε λιγο πουτανιτσες...σε καλο θα σας βγει...

Μοστραδαμος