2 Απρ 2009

Ε, όχι και έτσι. Και το δούλεμα, έχει τα όριά του!

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό που διάβασα σήμερα στις τοπικές εφημερίδες. Δεν ξέρω αν είναι για γέλια ή για κλάμματα...

"Συνεχίζεται το ταξίδι του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στην Ελληνική Περιφέρεια.
Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, φέρνει την αποταμίευση σε κάθε γωνιά της χώρας, με το ειδικά διαμορφωμένο λεωφορείο του, να διασχίζει ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.
Την Πέμπτη 2 Απριλίου πραγματοποιείται εκδήλωση στην Άρτα - Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πλατεία Αγίου Δημητρίου, πεζόδρομος) (11:00-16:00). Καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η παρουσία κλόουν, ξυλοπόδαρων καθώς και μια σειρά επιπλέον καλλιτεχνικών δρώμενων και ψυχαγωγικών event, θα δώσουν το χρώμα μιας μεγάλης γιορτής, με ξεχωριστό παλμό.
Έχοντας πάντα ως στόχο την καλλιέργεια της αποταμιευτικής συνείδησης και την προώθηση του καταθετικού αποταμιευτικού λογαριασμού «ΜΕΓΑΛΩΝΩ» το Τ.Τ. συνεχίζει να μοιράζει κουμπαράδες σε όλο και περισσότερα παιδικά χέρια και να εξοικειώνει τους μικρούς του φίλους με το πνεύμα της συνετούς διαχείρισης κεφαλαίου, μέσα από ένα πρόγραμμα ζωντανό και κατανοητό σε αυτούς."

Σήμερα λοιπόν Πέμπτη 2 Απριλίου, που οι εργαζόμενοι απεργούν, γιατί δεν θέλουν να σκύψουν το κεφάλι σε αυτά που αποφασίζονται με πρόσχημα την οικονομική κρίση, θα έχουμε το ΤΤ να κάνει πασαρέλλα!!!
Αυτοί που δημιούργησαν την κρίση με τα δομημένα τους και τα τοξικά, αυτοί θα μας φέρουν τους κλόουν με τα ξυλοπόδαρα, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την πορεία και τις ομιλίες, στον ίδιο χώρο, στην κεντρική πλατεία, να δώσουν "το χρώμα μιας μεγάλης γιορτής, με ξεχωριστό παλμό".
Τα golden boys θα δώσουν κουμπαράδες στα παιδιά μας. Αφού αυτοί έφαγαν τον αγλέουρα, μας διδάσκουν πώς να ρίξουμε τα δεκάλεπτα στον κουμπαρά.
Τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι στο κόκκινο κι ο κόσμος δεν ξέρει τι του ξημερώνει και οι μασκαράδες μας δουλεύουν κανονικά.

http://aletri.blogspot.com/2009/04/blog-post_02.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: