7 Απρ 2009

Πολιτικοί και πολιτικά κόμματα της χώρας: «πάρε το έναν και χτύπα τον άλλον» !!

Γράφει ο: Βαγγέλης Δασκαλάκης
Όταν στον πλανήτη γη γίνονται κοσμογονικές αλλαγές και η τράπουλα ξαναμοιράζεται σε κράτη και λαούς, ο πολιτικός κόσμος στη χώρα μας συνεχίζει περί άλλων να τυρβάζει! Τούτοι εδώ το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το: ποιος θα πάρει την «κουτάλα» για να πέσει όσο γίνεται περισσότερο η μάσα στο « μέλι»!!! Ν’ αρπάξουν την εξουσία και να διαχειριστούν τα πακέτα , τίποτα άλλο! Και δεν δίνουν δεκάρα για τις σημαντικές αλλαγές που κυοφορούνται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όπως επίσης και στη γειτονιά μας. Στη γειτονιά μας που τον πρώτο λόγο επί παντός επιστητού τον έχει η Τουρκία, που ξέρει να κάνει εξωτερική πολιτική σε βαθμό που οι δικοί μας φαίνονται «χαϊβάνια» μπροστά στους παμπόνηρους τουρκαλάδες.
Κανένα κόμμα δεν έχει καταθέσει κάποιο σοβαρό πρόγραμμα για την κρίση. Κανένα από τα υπάρχοντα στη Βουλή σήμερα κόμματα δεν έχει σχέδιο, όχι μόνο για το αύριο, αλλά ούτε και για το σήμερα !!! Γιατί όλα προσδοκούν ένα και το αυτό : το γάντζωμα από την καρέκλα της εξουσίας.
Κυβέρνηση και σύσσωμη η αντιπολίτευση αγνοούν τα σημαντικά προβλήματα αι επιμένουν σε μια στείρα αντιπαράθεση για θέματα που σε καμιά περίπτωση σε μια άλλη σοβαρή χώρα δεν θα αποτελούσαν ούτε καν μονόστηλο στον τύπο! Και φτάσαμε στο σημείο δυστυχώς να έχουμε «300 ανίκανους να μας κυβερνούν» όπως λέει κι ο λαός συχνά κι έχει απόλυτο δίκιο. Να μας κυβερνούν χωρίς σχέδια και προγράμματα, χωρίς οράματα και ελπίδα.
Είναι θλιβερό κι οδυνηρό , αλλά ο πολιτικός κόσμος της χώρας σήμερα είναι πολύ κατώτερος των περιστάσεων, των προσδοκιών και των απαιτήσεων του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και έχουμε πάρει την κάτω βόλτα. Μόνη μας ελπίδα, μήπως και εμφανισθεί ο από μηχανής Θεός, ο νέος ηγέτης που δεν θα έχει καμιά σχέση με τους τωρινούς τενεκέδες, αυτός που πραγματικά θα μπορέσει να εμπνεύσει και ενώσει τους πολίτες αυτής της χώρας…
Γίνονται όμως θαύματα στη σημερινή εποχή; Ουδείς γνωρίζει.
Η ελπίδα πάντως πεθαίνει τελευταία…. Εσείς τι λέτε ;

http://cretanpatriot.blogspot.com/2009/04/blog-post_7974.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτος που γραφει δεν εχει καμια σχεση με πολιτικη και με κομματα στην ελλαδα ισως.αυτο λεω εγω.