28 Ιουν 2009

Η ώρα του φοιτητή να εκφραστεί για τον M.J.

Πραγματικά έλεος με τα αφιερώματα για τον Michael jackson. Δεν είχαμε σκοπό να το σχολιάσουμε αλλά δεν αντέχεται άλλο όλο αυτό, έχει καταντήσει τραγελαφικό. Αφορμή για να γράψουμε είναι η ανάρτηση του troktiko με θέμα ¨«Τον συγχωρώ» λέει το πρώτο θύμα του Michael Jackson¨ . (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ)
Ήταν ένας τραγουδιστής που απεβίωσε χωρίς να αποτελεί παράδειγμα για την κοινωνία και κάποιοι τον Θεοποιούν ενώ έχουν γεμίσει με αφιερώματα. Ο Λάμψη 92,3 βάζει κάθε μία ώρα και ένα τραγούδι όλο το σαββατοκύριακο κάτι που θεωρούμε λάθος. Σίγουρα δικαιολογείται ως μουσικό ραδιόφωνο αλλά ως ένα σημείο…
Προς Θεού, σε καμιά περίπτωση δε λέμε να μην τον τιμήσει ο κόσμος διότι μαζί του μεγάλωσαν γενεές αλλά καλώς η κακώς η ζωή του δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση. Τι μαθαίνει ένα παιδί όταν βλέπει στην τηλεόραση και το διαδίκτυο για θύματα παιδεραστίας και πλαστικές. Υπάρχουν άλλοι πολύ ποιο αξιόλογοι άνθρωποι καθώς και θεματάκια που αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση εκτός από τον συγχωρεμένο jackson τους οποίους τα ΜΜΕ αποκλείουν.
Ας βάλουμε λοιπόν λίγη ποιότητα διότι μόνο έτσι θα προχωρήσουμε και όχι να μυθοποιούμε πρόσωπα των οποίων η ζωή δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα ενός λογικού κατά τα άλλα ανθρώπου.

Ο Θεός να τον έχει καλά εκεί που είναι....
Αν νομίζετε ότι έχουμε λάθος άποψη, περιμένουμε και τον αντίλογο!!!

9 σχόλια:

Unknown είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά δυστυχώς η τηλεόραση είναι ένα μέσο που την ενδιαφέρει μόνο ότι έχει θεαματικότητα, την οποία θεαματικότητα η ίδια την δημιουργεί και μετά πάει φάβλος κύκλος!

Ανώνυμος είπε...

Den nomizw oti ftaine oi radiofwnikoi stathmoi se kapoio simeio apo ti stigmi pou asxolountai me ti mousiki kai pou me ton sugkekrimeno kalitexni, kaka ta psemata opws eipes, exoun megalwsei polles genies. Epomenos to thewrw logiko me tetoia mousiki klironomia na uparxei kai analogos foros timis....
Apo kei kai pera ola ta upoloipa mesa pou den asxolountai mono me ti mousiki alla genika me ti zwi tou pisteuw oti feroun sovari euthini....

Blog tou Fititi είπε...

Έχετε απόλυτο δικαιο παιδιά... έτσι ακριβώς είναι.
Οσον αφορά τους ραδιοφωνικούς σταθμούς συμφωνούμε απόλυτα ...απλά είμαστε αντιθετοι με την παρουσίαση της προσωπικής ζωής του καλιτέχνη...
Παρ όλα αυτά ας προχωρήσουμε διότι υπάρχουν πολύ ποιο σοβαρα θέματα. . .

Ανώνυμος είπε...

Ας δουμε ομως και καποιο σχολιο για το αλλο "θυμα" του Michael Jackson που ζητησε συγνωμη για την υποτυθεμενη επιθεση του MJ.Ισως να μην μαθουμε ποτε αν ολα αυτα ηταν αληθεια.Εξαλου ποτε δεν καταδικαστηκε.

Blog tou Fititi είπε...

Δεν καταδικάστηκε, αλλά απο τη στιγμή που αναφέρονται κάποια πράγματα προφανώς αληθεύουν και αυτό διότι δεν είναι λογικό να κατηγορηθηκε στα καλα του καθουμενένου... παρ όλα αυτά την αληθεια δε θα τη μαθουμε ποτε... το σίγουρο ειναι οτι δεν πρέπει να ειμαστε υπερβολικοι με καποιες καταστάσεις,
ΠΑΝ ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

Ανώνυμος είπε...

Οι κατηγοριες δεν ηταν στα καλα του καθουμενου.το πρωτο παιδι τον κατηγορησε και προσφατος ζητησε συγνωμη λεγοντας οτι ο πατερας του τον εβαλε να τα πει για να παρει χρηματα.δεν ηταν οποιοσδηποτε ηταν ο Michael Jackson ειχε πολλα χρηματα.τωρα για τις επομενες κατηγοριες,θεωρω οτι εγιναν για χρηματα γιατι στην τελικη τα πηραν και απεσυραν τις κατηγοριες.εγω αν ειχε συμβει κατι τετοιο στο παιδι μου δεν θα δεχομουν λεφτα σε καμια περιπτωση,θα ζητουσα να καταδικαστει.(εξαλου αν καταδικαζοταν παλι χρηματα θα επερναν απλα προτειμισαν τα σιγουρα).
p.s.Συγνωμη αν ενοχλω με την πολυλογια μου!

Blog tou Fititi είπε...

Φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ καταρχήν δεν ενοχλείς γιατλι λες την άποψη σου. Είναι χαρά μας να υπάρχουν διαδικτυακές συζητήσεις. Οσον αφορά το θέμα μας, η αποψη tou fititi είναι ότι πιθανόν δε θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια!!!

Παρόλα αυτά θεωρούμε ότι είναι καλύτερα να ασχοληθούμε και με άλλα θεματάκια εκτός από το MJ. Εχουμε θεματάκια για τεχνολογία, υγεία, παιδεία κτλ. που θεωρούνται ποιο αξιόλογα... γιατί τα συναντούμε καθημερινά...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΑΘΛΙΟΙ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ.ΤΑ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΠΛΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΣ ΦΗΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.Η ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΣ)ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ.ΓΙ`ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.

Blog tou Fititi είπε...

Σίγουρα δεν είμαστε ΑΘΛΙΟΙ γιατί εκφραζόμαστε ελεύθερα. Από κει και πέρα ο καθένας ας κρατάει την άποψη του! Σεβαστό το σχόλιο...και σίγουρα δεν πρόκειται να ξανα ασχοληθούμε.

Άλλωστε είμαστε θεατές και εκφραστές των γεγονότων που μας προσφέρουν τα media.