8 Αυγ 2009

Κριτική στα πολιτικά

"Μετά τις "φωτιές" που άναψε το ΔΝΤ, η κυβέρνηση επιχειρεί να εμφανίσει έργο, προαναγγέλλοντας το επιχειρησιακό σχέδιο για τη διοικητική μεταρρύθμιση, ύψους 630 εκ.ευρώ.

Όλοι γνωρίζουμε ότι το πρόβλημα του οικονομικού ελλείμματος της χώρας είναι αποτέλεσμα των εκάστοτε πολιτικών κυβερνήσεων και των πολιτικών τους, είτε αυτές χαρακτηρίζονται ως κυβερνών κόμμα είτε όχι. Για παράδειγμα λάβετε υπόψη τους παχυλούς μισθούς των βουλευτών οι οποίοι θα έπρεπε να βρίσκονται στα επίπεδα ενός προϊσταμένου κάποιας υπηρεσίας του δημοσίου. Παροχές όπως (συγχωρέστε μας αν κάνουμε λάθος) του τύπου αγοράζω το αυτοκίνητο με λιγότερα χρήματα, μου πληρώνει το κράτος πολλά βασικά έξοδα δεν συμπίπτουν με την πραγματικότητα και αντίθετα προκαλούν στον ελληνικό λαό. Χρήματα παρατάξεων κυρίως φοιτητών γίνονται βότκες και ουίσκι χαρακτηριζόμενα ως κέρασμα φοιτητών. Όλα αυτά καθώς και άλλα πολλά θεωρούνται λάθος κινήσεις.

Θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Ελλάδα ως βαρέλι με νερό (χρήματα) που συνέχεια το γεμίζουμε (φόροι) αλλά από κάπου είναι τρύπιο και αδειάζει(λάθος οικονομική πολιτική). Εμείς βάζουμε περισσότερο νερό αλλά αυτό ακόμη αδειάζει. Αυτό συμβαίνει πολύ απλά γιατί ο υπεύθυνος (κυβερνήσεις) δεν φροντίζουν να επουλώσουν τις τρύπες αν και γνωρίζουν ποιος είναι ο λόγος αυτής της κατάστασης.

"Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος ενημέρωσε σχετικά τον πρωθυπουργό, σε συνάντηση που είχαν στο Μέγαρο Μαξίμου και στις δηλώσεις του έδωσε απάντηση στις κατηγορίες του ΠΑΣΟΚ «για πολιτική του τριχίλιαρου». " (ΕΘΝΟΣ)

Κύριε Παυλόπουλε και λοιποί σας είπε το ΠΑΣΟΚ για πολιτική του τριχίλιαρου και σεις αντί να φροντίσετε να κάνετε τα δέοντα για να βελτιώσετε την κατάσταση πηγαίνετε και ενημερώνετε για ένα τέτοιο θέμα που η σοβαρότητα του είναι μηδαμινή

Δεν υπάρχουν σχόλια: