12 Αυγ 2009

Προς το troktiko...

Παιδιά εκεί στο troktiko μια επισήμανση για το δικό σας καλό...
ασχολείστε τον τελευταίο με τον Μάκη, Χίο, το Λάος καθώς και άλλα πρόσωπα!
Μην μπένεται σε αυτό το τρυπάκι του ξεκατινιάσματος, είπαμε να κάνουμε ως μπλογκς τη διαφορά και όχι αν λέμε τι κάνει ο Μάκης και ο κάθε Μάκης που στο κάτω κάτω ο κόσμος κρίνει αν θα τους διαβάζει η όχι! (εννοουμε να μην υπερβάλετε). Χτες αν δεν κάνουμε λάθος διαβάσαμε ανάρτηση που έλεγε να στείλουν οι αναγνώστες καταγγελίες για το ΛΑΟΣ (διορθώστε αν κάνουμε λάθος), δεν το βρίσκουμε σωστό, πχ. θα μπορούσατε να ζητήσετε καταγγελίες για όλα τα κόμματα (διαβάζουμε για τις μίζες της ζιμενς που θεωρούμε ότι είναι μεγάλη απάτη προς τους Έλληνες πολίτες).
Μία άλλη ανάρτηση που βάλατε χαρακτηρίζεται ως "Καταγγελία για τον Κωτσόβολο" που αν μη τι άλλο είναι περιττή και εντελώς λαϊκίστικη. Δεν είναι δυνατόν να αφήνεται να παιρνάνε μηνύματα του τύπου " απλά να σας διαφημίσω ότι δεν αξίζει να αγοράζετε από τον Κωτσόβολο" γιατί εργάζονται άνθρωποι που από μια τέτοια δυσφήμηση μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους! Ίσως θεωρούμε ότι είναι περιττό γιατί δεν είναι κάτι το σπουδαίο.

Θέλουμε δηλαδή να σας δώσουμε να καταλάβετε πως δεν χρειάζεται να μπείτε σε αυτή τη λογική...

τα υπόλοιπα δικά σας...

Φιλικά

blog-tou-fititi.blogspot

4 σχόλια:

gianniotis είπε...

Το gianniotis blog, απ' όταν ξέσπασε ο δήθεν ...θόρυβος, τοποθετήθηκε χωρίς περιστροφές.
Το περιεχόμενο των σχετικών αναρτήσεών μου, αποτελεί και τοποθέτηση - απάντηση στο συγκεκριμένο θέμα.

Καλό βράδυ
gianniotis
http://www.gianniotis.blogspot.com/

Ibis είπε...

Καλημέρα σας,

προσπαθείτε να βρείτε ποιότητα σε κάτι που από την αρχή είναι μη ποιοτικό και αμφιβόλου προέλευσης. Το τρωκτικό δεν είναι παρά ένα παρακλάδι κάποιου που εξυπηρετεί διάφορα συμφέροντα.Μια βιτρίνα-μηχανισμός για να περνά τις απόψεις του και να διαμορφώνει την όποια κοινή γνώμη.Είναι παραπάνω από προφανές. Λασπολογία,λαϊκισμός και δημαγωγία.

Όσο για το "κλείσιμο" κάποιο νομίζουν ότι μπορούν να υποβιβάζουν την νοημοσύνη μας και ειδικά των bloggers.....Κρίμα τους. Υπάρχει και νοήμων κόσμος.

Συμβουλή στο τρωκτικό?
παράλογο,αντιφατικό και ανούσιο.

Φιλικά
Ibis
Keep Blogging Stay Away From Shits

http://chomatery.blogspot.com/ είπε...

το http://troktiko.blogspot.com/ έχει αποδείξει ότι τα χώνει σε ΟΛΑ τα κόμματα. Γιατί πρέπει να χαρισθεί στον άνθρωπο της Διαπλοκής Γ.Καρατζαφέρη.....

Ανώνυμος είπε...

Ibis.blog

I agree with you 100%