28 Οκτ 2009

Γιατί να συμβαίνουν αυτά...δεν είναι δυνατόν

Σήμερα 28 Οκτωμβρίου γιορτάζουμε την επέτειο του ΟΧΙ αλλά ταυτόχρονα πενθούμε για τα γνωστά σε όλους γεγονότα που συνέβησαν στο αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής. Εννοείται δεν θα αναφερθούμε στα γεγονότα διότι αυτά είναι καταγεγραμμένα από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Με ποια λογική αυτοί οι καριόλιδες της οργάνωσης χτυπάνε τόσο άναδρα νέα παιδιά, γιατί μόνο αντρες δεν είναι δεν έχουν ούτε καν αρχ***α. Που έχουμε φτάσει ρεεεε....
Τι φταίνε οι αστυνομικοί που δουλεύουν για 1000 ευρώ. Οι αλήτες νομίζουν ότι κάτι κάνουν αλλά η πραγματικότητα είναι πως αποτελούν δολοφόνους, αποβράσματα της κοινωνίας.
Δεν θα πούμε κάτι περισσότερο γι αυτούς διότι τους δίνουμε αξία και να είστε σίγουροι ότι οι τύποι αυτοί είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι μετά από αυτό γιατι μόνο ψυχοπαθείς θα μπορούσαμε να τους χαρακτηρίσουμε

Μας συγχωρείτε για τη σκληρή γλώσσα αλλά έτσι είναι,

Όσον αφορά το πολιτικοκοινωνικό κομμάτι του θέματος...

Πριν περίπου ένα χρόνο (6 Δεκεμβρίου) είχαμε το θάνατο ενός 15χρονου παιδιού το οποίο στην ουσία δεν γνωρίζουμε τι έκανε στα εξάρχεια εκείνη τη νύχτα. Δεν γνωρίζουμε γιατί ο αστυνομικός σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε...
Εννοείται πως η πράξη ήταν από όλους μας κατακριτέα και για αυτό αφήνουμε το συγκεκριμένο θέμα αλλά να σημειώσουμε ότι πρέπει να δούμε όλες τις πτυχές του θέματος.

Τότε οι δήθεν αναρχικοί ξεσηκώθηκαν...αλλά στην πραγματικότητα ήθελαν να τα σπάσουν και βρήκανε μια πρόφαση ενώ τώρα . . . να ξεσηκωθούν γιατί;

Τότε κάποιοι υποκινούσαν στην ουσία καταστάσεις κάτι που αποδυκνύεται από το γεγονός ότι τα πράγματα ήταν οργανωμένα, πολλοί Έλληνες δεχόντουσαν sms ακόμη και σε καρτοκινητά, με στοιχεία που προφανώς έδιναν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αποκομίζοντας προφανώς τα ανάλογα έσοδα τα οποία κάποιος πλήρωνε.

Τότε οι αριστερές κυρίως παρατάξεις εκδήλωναν το θυμό τους με διαδηλώσεις, με πορείες κτλ. η ουσία ήταν πως όλα γινόταν για να αμαβρώσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα της τότε κυβέρνησης, η οποία είχε ήδη πληγεί από το γεγονός. Κάλλιστα θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τα πράγματα με ηρεμία αφού εκτονοθεί η κατάσταση. Τώρα απλά κατέκριναν τα γεγονότα.

Θέλουμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι εκμεταλεύονται καταστάσεις γιατί η ουσιά αυτή είναι.

Στη μέση για ακόμη μια φορά βρίσκεται ο Έλληνας πολίτης και στη προκειμένη περίπτωση οι αστυνομικοί που χαροπαλεύουν.

Ηρθε η ώρα οι Έλληνες πολίτες να αρχίσουν να οργανώνονται και να περιθωριοποιούν τα αποβράσματα της κοινωνίας είτε αυτοί είναι δολοφόνοι είτε κλέφτες της δημόσιας περιουσίας.
Μόνο έτσι θα κυλίσουν τα πράγματα κάπως ποιο ομαλά.

Ελπίζουμε οι συνανθρώποι αστυνομικοί να τους πιάσουν και να τους σαπίσουν στο ξύλο μπας και καταλάβουν.

Ενας 15χρονος πολίτης δεν διαφέρει από ένα 22χρονο αστυνομικό.

*Εμείς να σημειώσουμε ότι όταν αναφερόμαστε στις αριστερές παρατάξεις πχ ΠΑΜΕ του ΚΚΕ δεν εννοούμε ότι οι ίδιοι προκάλεσαν τα γεγονότα που άλλωστε είναι γνωστό πως έχουν πολύ καλή περιφρούρηση στις πορείες τους. Αντίθετα ζητούμε από τα κόμματα της αντιπολίτευσης να συνεργαστούνε με την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του προβλήματος διότι η λύση είναι μία και μοναδική. Έτσι λοιπόν, ας ρίξξουν τις απόψεις τους στο τραπέζι για να βρεθεί η καλύτερη λύση στη προσπάθεια κατά του οργανωμένου εγγλήματος.

6 σχόλια:

metatisdyo είπε...

Δεν συμφωνουμε με ολα απ οσα λες ,αλλα μια παραμετρος σου διαφευγει οτι μπορε να μην ειναι εγχωριοι και ισως να ειναι οργανωσεις κατασκευασμενες απο μυστικες υπηρεσιες (κανεις δεν ξερει).Συνηθως οι διαφορες οργανωσεις διαφορων ιδεολογιων που φαινονται "πραγματικες" φαινονται και "μικρες" ερασιτεχνικες και το πολλυ πολλυ να βαλουν βομβες μικρης ισχυος .

Blog tou Fititi είπε...

Einai mia parametros poy d anaferetai dioti to thewroyme senario..!!! An isxyei, ti na pw...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ακόμα στις 28 Οκτωβρίου έχεις μείνει; Σήμερα έχουμε 6 Δεκεμβρίου. Έχεις κατεβάσει ρολά λόγω καταλήψεων;
Μην κουράζεσαι τόσο και πάθεις καμιά υπερκόπωση!

Blog tou Fititi είπε...

Katevasame rola!!! Pros to parwn!!!

psaxmenos είπε...

Ετσι ειναι. Μαλλον ειναι καποιες ισως υποκινουμενες οργανωσεις που βρισκουν την ευκαιρια σε πορειες κα δημιουργουν προβληματα!

http://katse-kala.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Πετρέλαιο-βενζίνη αυξήθηκαν 50% μέσα σε ένα χρόνο... ΤΙ θα τρώμε από την πετρελαιοεξαρτημένη γεωργία, μόλις φτάσουν τα 3-4 ευρώ το λίτρο;
Έκθεση των δολαριανών στρατηγών (Γκάρντιαν, 11-4-2010*) ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ότι με 30 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου ετήσια κατανάλωση για 7 δισεκατομμύρια καταναλωτές, όχι μόνο δεν πρόκειται να αντληθούν ούτε τα μισά από τα υπάρχοντα κοιτάσματα (αφού όσο λιγοστεύει το πετρέλαιο ΑΚΡΙΒΑΙΝΕΙ και γίνεται ΑΣΥΜΦΟΡΗ η άντλησή του σε ολοένα ΑΣΤΑΘΕΣΤΕΡΕΣ συνθήκες - το ίδιο και οι ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ-ΑΣΥΜΦΟΡΕΣ ψευτοεναλλακτικές ΣΥΣΚΕΥΕΣ, που φτιάχνονται με σπατάλη καυσίμων-μετάλλων...), αλλά το 2012 ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ αποθέματα καυσίμων και θα αρχίσει παγκόσμιο χάος (μιας και οι εγωμανείς δε νοιάζονται για αποκέντρωση σε ΑΥΤΑΡΚΗ χωριά).
Αφού επί αιώνες λύσσαξαν οι πολεμοκάπηλοι για υπερπληθυσμό αναλώσιμων μισθοφόρων-καταναλωτών, τώρα νομίζουν οι ματαιόδοξοι ότι με φοροεξόντωση, αντί για ειρηνικό έλεγχο των γεννήσεων, θα μας αραιώσουν για να απομείνουν με τα τελευταία βαρέλια πετρελαίου.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ για να συνεχίσουμε μετά την
ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των εγωμανών!

*http://www.guardian.co.uk/business/2010/apr/11/peak-oil-production-supply