10 Δεκ 2008

Ο Αλαβάνος απέφυγε ξεκάθαρα να καταδικάσει τους κουκουλοφόρους

Στο μέλλον θα προσπαθούμε να μην αναφερόμαστε σε πολιτικά πρόσωπα ή τουλάχιστον να υπάρχουν λίγες αναφορές καθώς το BLOG είναι ειλικρινά χωρίς απόχρωση αλλά πιστεύουμε ότι αυτό είναι αξιοσημείωτο με σεβασμό στο πρόσωπο του κ. Αλαβάνου και χωρίς να θέλουμε να υπονοήσουμε κάτι αλλά να αφήσουμε σε εσάς να κρίνετε… *
Ο ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΙΛΗΣΕ
Κυρ Αλέκο δεν μας τα λες καλά. Και θα πας κάτω από το 8% πολύ σύντομα...ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΣ τους κουκουλοφόρους. Το απέφυγες. Και μετά σε κράζουν όλοι.
Οι δηλώσεις του Αλαβάνου έξω από το Μέγαρο Μεξίμου:
"Οφείλω να πω ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια κοινωνική εξέγερση της νεολαίας. Πρώτα η νεολαία ενδεχομένως να μην είχαμε αυτά τα γεγονότα. Η νέα γενιά είναι στους τοίχους. Χαιρετίζουμε όσους δεν κρύβουν το πρόσωπο τους. Ο χαμός είχε αφετηρία την κατάσταση αυταρχισμού στην ΕΛ.ΑΣ. Σήμερα καίγονται πόλεις και η κυβέρνηση δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει.Δεν είναι ο στόχος η περιουσία των πολιτών. Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην τυφλή βία όμως πρόκειται για κοινωνικό φαινόμενο και να καταλάβουμε ποιες πολιτικές οδηγούν σε αυτά τα φαινόμενα. Αυτά που λέει η Παπαρήγα ταυτίζονται με όσα λένε στην Ν.Δ.".Στο τέλος τον ρώτησαν και είπε : "Λέτε να χαιρετίζουμε τους βανδαλισμούς;"
*Σημειωτέων ότι εκπροσωπούμε πραγματικά την ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεχόμαστε οποιαδήποτε γραπτή γνώμη/άρθρο προς δημοσίευση!!!

Φοιτητής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΛΑΒΑΝΩΦ ΜΥΡΙΣΤΗΚΕ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ[ΟΑΧΡΗΣΤΟΣ].ΟΠΟΤΕ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΓΚΥΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ...ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΝΤΕ ΚΩΛΟΓΡΙΑ,ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΣ.