12 Ιαν 2009

Μικροκομματικές σκοπιμότητες προς όφελος των ιδίων...

Σε ειδησεογραφικό πρακτορείο εμφανίζεται η επικεφαλίδα σε είδηση "«Η τρομοκρατία βρίσκεται στον αντίποδα της Αριστεράς» τονίζει ο ΣΥΝ". Αυτό έλειπε να συνέβαινε το αντίθετο. Αν είναι δυνατόν να ασχολείστε με τέτοια πράγματα, έχετε ποιο σοβαρά να ασχοληθείτε Αν πάλι είναι αλήθεια τα όσα σας προσδίδει το ΚΚΕ, καλύτερα να μην συμμετέχετε στην πολιτική σκηνή της χώρας. Εμείς δεν πιστεύουμε κάτι τέτοιο αλλά αν το ΚΚΕ έχει αποδείξεις ας τις καταθέσει και να μην λέει αερολογίες μόνο και μόνο για το θεαθήναι
Επίσης στο ίδιο ειδησεογραφικό πρακτορείο γράφονται τα εξής "Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΝ, απαντά στις κατηγορίες του ΚΚΕ για δήθεν σχέση του Συνασπισμού με κουκουλοφόρους και παράλληλα καταδικάζει την επίθεση εναντίον των αστυνομικών και αναφέρει ότι «η τρομοκρατία βρίσκεται στον αντίποδα της Αριστεράς». Ασκεί επίσης έντονη κριτική στο ΚΚΕ.
" Ειλικρινά ασχολείστε με χαζομάρες, ενώ υπάρχουν ποιο σοβαράζητήματα, μόνο και μόνο για τους ψήφους. Ο πραγματικός σας ρόλος θα πρέπει να είναι καθαρά πως θα βελτιώστε την κατάσταση στην χώρα και να συνεργαστείτε για το κοινό καλό και όχι για τις ιδεολογίες σας... Αυτά μπορούν να ξεπεραστούν από μία κοινή πορεία όλων των κομμάτων σε λογικά πλαίσια για το κοινό καλό.


Φοιτητής

Δεν υπάρχουν σχόλια: