24 Φεβ 2009

Αγωγές κατά τοπικών εφημερίδων άρχισε ο Εφραίμ. Δικηγόρος του, ποιος άλλος; Ο Στέργιος Γιαλάογλου! (Διαβάστε τι είχε γράψει το blog tou fititi )

600.000 € αποζημίωση ζητάνε οι μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος, από τον εκδότη της εφημερίδας «Μαχητής της Ξάνθης», Πάνο Παπαδόπουλο, με αγωγές που κατέθεσε για λογαριασμό τους στο Πρωτοδικείο Ξάνθης, η δικηγορική εταιρία «Στέργιος Γιαλάογλου και Συνεργάτες».

Οι δύο μοναχοί θεώρησαν εαυτόν θιγόμενο από δημοσίευμα της εφημερίδας που χαρακτήριζε τον Εφραίμ ως «μαφιόζο» και ζητούσε να μπει στη … φυλακή. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα βασιζόταν στα αποτελέσματα δημοσκόπησης, που παρουσίαζαν το 67,5% των ερωτηθέντων να πιστεύει ότι ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου έχει παρανομήσει και πρέπει να καταδικαστεί σε φυλάκιση.

Ο εκδότης της εφημερίδας, Πάνος Παπαδόπουλος, με δηλώσεις του επιμένει στο χαρακτηρισμό: «Οι μέθοδοι, οι πρακτικές και παρεμβάσεις που χρησιμοποίησαν οι καλόγεροι – μπίζνεσμαν της Μονής Βατοπεδίου και κυρίως το «δίδυμο» Εφραίμ – Αρσένιος για να ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ τη Λίμνη Βιστωνίδας και τη Γη μας, επιβεβαιώνουν με επιείκεια τους χαρακτηρισμούς που τους έδωσα. Την επόμενη φορά που θα διεκδικήσουν ΓΗ από τη Θράκη, να ψάξουν χώρο να κρυφτούνε…»!
Μιλώντας στην ηλεκτρονική zougla, ο Πάνος Παπαδόπουλος κάνει λόγο για απόπειρα εξόντωσής του, ενώ εντύπωση προκαλεί ότι, παρά το φόρτο των δικαστηρίων, η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σε χρόνο ρεκόρ, το Μάρτιο!
Σε ότι αφορά το δικηγορικό γραφείο που υποστηρίζει τους Εφραίμ και Αρσένιο, έχουμε αναφερθεί σ’ αυτούς και στο παρελθόν, λεπτομερέστατα…

piazzadelpopolo

Blog tou fititi: Γενικότερα το θέμα της μονής βατοπαιδίου και όλα τα παλαιότερα είναι ιδιαίτερα σημαντικά διότι ο λαός θεωρεί τους χώροας αυτούς ιερούς...αλλά κάποιοι τους καταδυναστεύουν. Μόνο που γίνεται αναφορά στο όνομα τους θα έπρεπε να ντρέπονται αποδειχθούν ή όχι τα στοιχεία αληθή.

Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις από TO BLOG TOU FITITI

Συγγνώμη ζητούν τώρα με επιστολή τους οι μοναχοί της Μονής Βατοπαιδίου

Αν είναι δυνατόν... τι άλλο θα ακούσουμε

Υπόθεση Βατοπεδίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: