26 Φεβ 2009

Με τις ευχές του δήμου Αθηναίων στη Μόσχα ο Σάκης!!

Την ελληνική αντιπροσωπεία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision και τον Σάκη Ρουβά υποδέχθηκε την Τετάρτη (25/2) στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά, ο δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης. Ο κ. Κακλαμάνης ευχήθηκε η ελληνική συμμετοχή να είναι νικηφόρα ώστε ο επόμενος διαγωνισμός να φιλοξενηθεί στην Αθήνα. «Μην τολμήσεις να έρθεις πίσω χωρίς το πρώτο βραβείο», είπε χαριτολογώντας ο δήμαρχος στο Σάκη Ρουβά.
«Η Αθήνα ανταποκρίθηκε σε πρόσκληση της κρατικής ελληνικής τηλεόρασης, να βοηθήσει στο βαθμό που μπορεί - και μπορούμε να κάνουμε αρκετά πράγματα - ώστε η φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη μεγάλη γιορτή της Eurovision να στεφθεί με πλήρη επιτυχία, να μας φέρει το πρώτο βραβείο, που θα δώσει χαρά σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης περιγράφοντας τις προοπτικές που ανοίγονται για την πόλη:

«Αν συμβεί αυτό, του χρόνου το Μάιο θα γίνει ο αντίστοιχος διαγωνισμός στην πόλη μας. Περίπου 5.000 άνθρωποι θα την επισκεφτούν, θα κερδίσει τεράστια διαφημιστική και τουριστική προβολή και μεγάλη οικονομική ανάσα σε μία εποχή πάρα πολύ δύσκολη. Και ως Δήμαρχος είμαι υποχρεωμένος να το επισημάνω και να κάνω ό,τι μπορώ για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος. Ο διαγωνισμός της Eurovision είναι μία μεγάλη γιορτή. Εύχομαι κάθε επιτυχία. Μάλλον μην τολμήσεις να έρθεις πίσω χωρίς το πρώτο βραβείο», δήλωσε χαρακτηστικά.

Σάκης Ρουβάς: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο κ. Κακλαμάνης, ο δήμαρχος της Αθήνας, δέχτηκε και να μας δει και να συμβάλει στην προσπάθειά μας. Και αυτό μου δίνει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη, γιατί όπως είπα και στο παρελθόν, πρέπει όλοι μαζί να είμαστε ενωμένοι και να βάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να επιτύχουμε τον στόχο, που είναι κοινός πιστεύω πλέον» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς.

Σημειώνεται ότι στη συνάντηση ήταν παρόντες ο ειδικός σύμβουλος της ΕΡΤ Τζώνυ Καλημέρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας Τουριστικής & Οικονομικής Ανάπτυξης Αθηνών Παναγιώτης Αρκουμανέας , η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΕΡΤ Ευαγγελία Πισκερά και η υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΕΡΤ Φωτεινή Γιαννουλάτου.
www.cosmo.gr


Our Greek TV: Αν δεν πάρει την ευχή όλων να μην πάει στη Μόσχα! Έχουμε ακόμα πατριάρχη, αρχιεπίσκοπο, πρωθυπουργό, Πρόεδρο της Δημοκρατίας ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ Σάκη!!
Καλά έχουμε ξεφύγει. Μ'αρέσει που χαριτολογώντας και ο δήμαρχος στο κλίμα όλων του είπε να μην έρθει απ΄τη Μόσχα του Σάκη αν δεν φέρει την πρωτιά!!
Αχ, τον βλέπω να μένει στη Μόσχα και έχει και κρύο....
Βρε πάτε καλά; Τι μην τολμήσει και έρθει χωρίς την πρωτιά; Σταματήστε επιτέλους με τις βλακείες ότι μόνο για πρώτη θέση πάμε. Δε θα μας βγει σε καλό θυμηθείτε το!!!!!
Όσο για τον δήμαρχο, εντάξει αφού συναντήθηκε με το Σάκη ας συναντηθεί και με τους πολίτες μπας και μείνει λίγο πράσινο σ'αυτή την πόλη πια γιατί δε μας βλέπω καλά.....
(Κουστουμιά ο Σάκης!!!)
*Πάντως δεν μπορείτε να πείτε, το Our Greek TV δε χάνει είδηση που αφορά τον Σάκη! Νομίζαμε ότι δε θα είναι εύκολο να έχουμε ένα κείμενο την ημέρα για εκείνον, αλλά απ' ότι θα προσέξατε ο Σάκης δε σταματά να μας δίνει ειδήσεις!!!

http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_2740.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: