6 Φεβ 2009

Ο ΣΚΑΪ και ο Πολιτισμός

Ο κάθε ένας από μας αναζητά – ιδιαίτερα σ' αυτή την περίπλοκη περίοδο που διανύουμε – πληροφόρηση. Κάθε νέο δεδομένο κάθε αλλαγή ή εξέλιξη στην εθνική ή διεθνή πραγματικότητα είναι για τους περισσότερους από εμάς πολύτιμη στην προσπάθειά μας να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε την τρέχουσα συγκυρία.
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ σήμερα επέλεξε αντί της πληροφόρησης των ελλήνων πολιτών το μπάσκετ. Είναι ένδειξη της βαθιάς παρακμής και του εκπεσμού που παρατηρούμε σε όλες σχεδόν τις δημόσιες δραστηριότητες τελευταία.
Πάνω από την πληροφόρηση του έλληνα πολίτη είναι τα νούμερα της AGB. Πάνω από την δημοσιογραφική συνέπεια το χρήμα.

Ως απλός και άσημος πολίτης ήξερα ότι ένα από τα σημαντικά τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μου το οποίο έχει ΜΙΣΘΩΣΕΙ δημόσιες συχνότητες για τις εκπομπές του, προβάλει ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΝΕΑ ΑΚΡΙΒΩΣ το βράδυ.
Αντί αυτού "φάγαμε στην μούρη" γήπεδα για να αναστενάξουμε και σώβρακα και φανέλες για να προσκυνήσουμε.
ΜΡΑΒΟ ΣΚΑΪ και εις ανώτερα!

Θανάσης Κοντονάτσιος

www.grsail.blogspot.com


blog tou fititi: Σίγουρα ο SKAI είναι επιχείρηση και αποσκοπεί στο κέρδος... τέλος πάντων, εμείς ως fun του καναλιού συνιστούμε να ακολουθήσει την ίδια τακτική γιατί ο κόσμος το θεωρεί αρκετά καλό κανάλι,χρειάζεται βελτίωση αλλά θα γίνει και αυτή , όχι σαν τα άλλα τα πιασάρικα! Θέλουμε να κάνουμε μια επισήμανση με την ευκαιρία που μας δίνεται... έχουμε εγγραφεί στο Newsletter του σταθμού αλλά δεν μας στέλνουν τίποτα. Τουλάχιστον βοηθήστε στην ενημέρωση του πολίτη με αυτόν τον τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: