13 Φεβ 2009

Καθηγητής σε ΤΕΙ δεν πατάει το πόδι του στο μάθημα

"Σε ΤΕΙ της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας υπάρχει κάποιος καθηγητής, ο οποίος δεν πατάει το πόδι του στη Σχολή καθ΄ όλο το εξάμηνο. Μάθημα κύριο για την μόρφωση των φοιτητών στη συγκεκριμένη σχολή.
Εμφανίζεται, λοιπόν αυτός ο κύριος, πριν τις εξετάσεις και δίνει κάποια ύλη προς εξέταση. Ύλη την οποία δεν έχει διδάξει. Ύλη για...
την οποία δεν υπάρχουν βιβλία. Βαθμολογεί όλους τους φοιτητές από 5-7.Και είναι όλοι ευχαριστημένοι. Και βρίσκονται φοιτητές να περνούν μόνο το μάθημά του με 7 και άντε και τη γυμναστική. Και φοιτητές με γραπτή βαθμολογία 8-10 βαθμολογούνται με ένα ωραιότατο 5.
Ζήτω Ελληνική Παιδεία Αθάνατη!!!

troktiko

blog tou fititi: Τα γνωρίζουμε... ξέρεις τι είναι να βλέπεις τον καθηγητή που θα σε εξετάσει στο τέλος του εξαμήνου να έχει μάθημα στις 14:15 και να τον βλέπεις να φεύγει 14:10 από τη σχολή .Αν πας να του ζητήσεις το λόγο θα σου πει, αφού δεν είχε φοιτητές ενώ την ώρα που φεύγει λέει έχω μια επείγουσα δουλειά. Υποκρισία δηλαδή... αλλά φταίμε και μείς οι φοιτητές, γιατί δεν τον καταγγείλουμε...αλλά από την άλλη σκέφτεσαι "να τον καταγγείλω που", στην παράταξη με την οποία τα χει πλακάκια... μετά έχει προδιαγραφεί το μέλλον... δεν τελειώνεις ποτέ τη σχολή... Δυστυχώς τα κομματικά γρανάζια δουλεύουν πολύ καλά και σε αυτόν τον τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: