21 Μαρ 2009

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Την έντονη ενόχληση του Προέδρου της Βουλής κ. Δ. Σιούφα, αλλά και άλλων κοινοβουλευτικών αξιωματούχων, προκάλεσε η "μεθόδευση" υπό την οποία ανακοινώθηκε το μέτρο της παρακράτησης ποσοστού 5% από τη βουλευτική αποζημίωση που θα ισχύσει για έναν χρόνο και θα στερήσει από κάθε βουλευτή περίπου 300 ευρώ μηνιαίως.

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Δ. Σιούφας θεωρεί «επέμβαση στα εσωτερικά της Βουλής» την κυβερνητική απόφαση για την παρακράτηση ποσοστού 5% από τη βουλευτική αποζημίωση.Και, όπως δήλωσε , τα της βουλευτικής αποζημίωσης «καθορίζονται από την ίδια τη Βουλή και τον πρόεδρό της» και «θα μπορούσε να ήταν πρόταση της κυβέρνησης για να πάρουμε εμείς την απόφαση».

Δηλαδή τώρα, αυτοί οι 300 που βγάζουν γύρω στις 190.000 ευρώ (ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ) από τη βουλευτική τους αποζημίωση ετησίως, παραπονιούνται όσο πιο ΕΝΤΟΝΑ μπορούν, για την ΑΔΙΚΗ έκτακτη εισφορά που θα πληρώσουν;;; Για ένα χρόνο μόνο;;;;;; Μήπως δεν έχω καταλάβει καλά;;;;;

Εξαιρέσαν τις επιχειρήσεις και κυρίως τις ΤΡΑΠΕΖΕΣ, που αποκόμισαν κέρδη δισεκατομμυρίων ευρώ το 2008, από κάθε έκτακτη εισφορά και προσπαθούν, για άλλη μια φορά, να μαζέψουν όλο το χρήμα (σιγά το χρήμα) από τους δημόσιους υπαλλήλους με πάγωμα μισθών, κεφαλικούς φόρους, ενώ δεν την γλυτώνουν ούτε οι συνταξιούχοι..και οι βουλευτές μας, τα καμάρια μας, οι στυλοβάτες της κοινωνίας μας, το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΟΣ, το ίδιο(;;;;;;;;;;;;;) εκφράζει δυσαρέσκεια, γιατί δεν φτάνει που θα πληρώσουν τον κεφαλικό φόρο των 1.000-5.000 ευρώ λόγω εισοδήματος, θα πρέπει να πληρώσουν επιπλέον...

Τι άλλο θέλουμε να ακούσουμε και να δούμε για να τους μαυρίσουμε όλους;;;
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση πλέον, ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κανένας μα κανένας από όλους αυτούς τους "επαγγελματίες" και "καριερίστες" πολιτικούς να σώσει κανέναν άλλο, από το ίδιο το τομάρι του!

Οι μόνοι που μπορούν να λάβουν δράση, είμαστε εμείς οι ίδιοι οι πολίτες που πρέπει να πάψουμε να λειτουργούμε με ιδιοτέλεια, να σταματήσουμε να συγκαλύπτουμε την διαφθορά που ξεχειλίζει στην κοινωνία, να αναδείξουμε τους κοινούς μας στόχους και να αποκτήσουμε συλλογική συνείδηση ενάντια στην αδικία, την αναξιοκρατία και την ημιμάθεια.

Σταματήστε να πιστεύετε ότι δεν μπορεί ν'αλλάξει κάτι! Μόνοι μας μπλέξαμε σε αυτή την κατάσταση και μόνοι μας μπορούμε να ξεμπλέξουμε αρκεί να το πιστέψουμε ότι μπορούμε.

http://greekblock.blogspot.com/2009/03/blog-post_6267.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: