21 Μαρ 2009

Θωρακισμένες και αλεξίσφαιρες "λίμο" έχουν οι εργατοπατέρες...Ποιος τις Πληρώνει...Οι άνεργοι!

Με λεφτά που είναι για τους ανέργους πληρώνουν "Θωρακισμένο" ΑUDI πρώην Εργατοπατέρα!
Σαν βιομήχανοι κινούνται οι εργατοπατέρες με θωρακισμένα ΑUDI 2.500 κε και BMW...
Eργατοπατέρας ...έχει Θωρακισμένο ΑUDI 2.500 κε και το πληρώνουν με χρήματα που παίρνει από τον ΟΑΕΔ Ινστιτούτο Εργασίας... για κέντρο επαγγελματικής κατάρτησης για τους ανέργους. Αν και είναι πλέον εκτός του συνδικάτου συνεχίζει να κατέχει το θωρακισμένο ΑUDI... (ΦΟΒΑΤΑΙ τους αναρχικούς λέει) ...Πηγαίνει και την πεθερά βόλτα όταν σκάει σε παραλιακό χωριό... Ο άλλος τώρα εργατοπατέρας έχει δύο αυτοκίνητα που τα πληρώνει η συνδικαλιστική οργάνωση ... Ενα Θωρακισμένο ΑUDI πάλι 2500 κ.ε και ένα ΒMW...
Tα έχει λέει για να παραπλανάει τους τρομοκράτες και τους αναρχικούς...ΩΣΤΕ να μην ξέρουν με πιο αυτοκίνητο κινείται ... Ποιος τα πληρώνει αυτά...Ο μαλάκας εργαζόμενος απο τις εισφορές του στην Εργατική Εστία ...που ξεροσταλιάζει στις ουρές για ένα εισιτήριο κοινωνικού τουρισμού!
Οπως πάμε αυτοί θα ξεπεράσουν τον Δασκαλόπουλο του ΣΕΒ σε χλιδάτη διαβίωση... Μήπως πρέπει να αλλάξουν θέσεις να πάρει ο Δασκαλόπουλος την προεδρεία του συνδικάτου...μπορεί να δώσει και κανένα ευρώ παραπάνω ... Οι εργατοπατέρες μόνο να "τσεπώνουν" χρήμα ξέρουν για τις υπηρεσίες τους προς την φουκαριάρα την εργατική τάξη!

http://www.bollywood-greece.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: