12 Μαρ 2009

Κατάντια η Θώδη ...

blog tou fititi: Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν!!!

Είναι μέρες τώρα που βλέπω το "φαινόμενο" Έφη Θώδη να έχει ξεφύγει και νομίζω ήρθε η ώρα να κάνουν κάτι τα κανάλια γι'αυτό.

Μίλησε και η μαμά της και είπε "κάντε κάτι, το παιδί μου δεν είναι καλά, είναι έξι μήνες τώρα που έχει ξεφύγει, μην την προβάλλεται άλλο εσείς τα κανάλια".
Μια γυναίκα που βλέπει την πραγματικότητα πιο καθαρά απ' όλους εμάς.
Η δημοσιότητα είναι άτιμο πράγμα.
Μπορείς να ξεφύγεις χωρίς να το πάρεις είδηση.
Τα παράδειγματα πάρα πολλά. Πιο πρόσφατο αυτό της Θώδη.
Πώς σε 2 χρόνια μια τραγουδίστρια παραδοσιακών τραγουδιών εξελίχθηκε στη βασίλισσα του trash, τον περίγελο των καναλιών;
Όλα ξεκίνησαν όταν ανακάλυψαν ότι..."τραγουδάει" ωραία αγγλικά και έγινε αρχή με το I love you baby (αν θυμάμαι καλά, δεν παρακολουθώ και την "καριέρα" της).
Ξαφνικά τα κανάλια ανακάλυψαν την κότα με τα χρυσά αυγά και δεν την άφηναν σε χλωρό κλαρί. Είδαμε την Έφη να κάνει το οτιδήποτε προκειμένου να κερδίσει λίγη παραπάνω δημοσιότητα, να μείνει στην επικαιρότητα.
Και δεν είναι χαζή. Δεν ανήκει νομίζω στις περιπτώσεις αυτών που τους εκμεταλλεύονται επειδή έχουν κάποιο πρόβλημα. Η Θώδη νομίζω ήθελε και τα κανε, αποβλέποντας στη δόξα, στο κέρδος, στην προβολή.
Φτάνεις όμως σε ένα σημείο που η προβολή σε έχει αλλάξει. Δεν είσαι πια ο εαυτός σου, νιώθεις να υπάρχεις μόνο για να είσαι στην τηλεόραση, μόνο για να σε γνωρίζουν.
Εκεί είναι που τη χάνεις τη μπάλα. Εκεί είναι που έχεις ανάγκη δικούς σου ανθρώπους, να σε επαναφέρουν πίσω στη γη και να σε κάνουν να καταλάβεις πως πρέπει να υπάρχεις και έξω από το κουτί.

Νομίζω δηλώσεις του τύπου "όταν βγήκα το πρωί με το αυτοκίνητό μου ήταν για βροχή αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκαν τα σύννεφα, άνοιξε ο ουρανός, ξεκίνησα με το αμάξι και με ακολουθούσαν και τα πουλιά μαζί" δεν είναι δείγμα υγείας και πρέπει να τη βοηθήσουν όσοι νοιάζονται για εκείνη.
Τα κανάλια πρέπει να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ επιτέλους να τη βλέπουν σαν κλόουν, σαν ένα τρόπο να κάνουν νούμερα. Να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ γενικώς να την προβάλλουν, μήπως ασχοληθούν μαζί της άνθρωποι που πραγματικά ενδιαφέρονται για εκείνοι (όχι όλοι εμείς που μας "διασκεδάζει"), μήπως και επανέλθει στην πραγματικότητα.
Όλοι μας νομίζω όσο μπορούμε (μα πάνω απ' όλα τα ΚΑΝΑΛΙΑ) πρέπει να πάψουμε να προβάλλουμε τα νέα "κατορθώματά" της κάθε φορά και να τη δούμε και αυτή την περίπτωση ανθρώπινα.
Έτσι πρέπει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: