2 Ιουν 2009

Αυτή η ΕΡΤ...

Εδώ και αρκετό καιρό παρακολουθούμε την κατά τα άλλα ελεύθερη ΝΕΤ την οποία χρυσοπληρώνουμε και διαπιστώνουμε ότι έχει καταντήσει η (φερέφωνο) φωνή των πολιτικών κομμάτων. Κατά τη γνώμη του φοιτητή αποτελεί την απόλυτη γελοιότητα διότι πλέον δεν μας ενδιαφέρουν τα πολιτικά κόμματα και οι μικροκομματικές τους διαφορές... εμείς οι τηλεθεατές θα μιλήσουμε με τη ψήφο μας. Καλώς ή κακώς την πραγματικότητα σε γενικότερα πλαίσια την γνωρίζουμε με αποτέλεσμα να ενδιαφερόμαστε για ποιοτικές ειδήσεις. Έχουμε κάθε λόγο να μιλάμε και ειδικά για την κρατική τηλεόραση, που οφείλει να μας ακούει και να εφαρμόζει οτιδήποτε θέλουν οι πολίτες... ακόμα και αυτόν το σχολιασμό που κάνουμε εμείς. Ο λόγος που η κρατική τηλεόραση είναι υποχρεωμένη να ακούει τον Έλληνα πολίτη δεν είναι κανένας άλλος πέρα από αυτά που γράφει ο λογαριασμός της ΔΕΗ. Θέλετε να πληρώνουμε καλώς... αλλά μην προσφέρετε αυτήν την απαράδεκτη ειδησεογραφία η οποία στην ουσία κατανέμεται ανάλογα με τα ποσοστά που εμφανίζουν οι εταιρείες δημοσκοπήσεων.

Που είναι η ΕΡΤ ψηφιακή... δεν έχουμε δει ούτε ένα λεπτό από το πρόγραμμα της. . .

Στις μεσημβρινές ειδήσεις αναφερθήκατε στην ομιλία του κ. Καραμανλή και σε αυτά που είπε για το περιβάλλον. Ειλικρινά δεν μας ενδιαφέρει... ενώ θα προτιμούσαμε να ακούσουμε την άποψη ενός επιστήμονα ο οποίος θα εξέφραζε τεκμηριωμένες απόψεις. Σίγουρα έχετε καλά στοιχεία στο πρόγραμμα σας αλλά αυτή η προώθηση των πολιτικών κομμάτων ξεπερνάει κάθε όριο. Ζητούμε ποιοτικό πρόγραμμα με βάση τις εξελίξεις έτσι ώστε να γίνει η κρατική τηλεόραση ανταγωνιστική.

Έχουμε κάθε δικαίωμα να μιλάμε και να μας ακούτε γιατί εμείς πληρώνουμε... παρόλο που μας αποθαρρύνεται από το να δούμε ΕΡΤ.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΣΑΣ ΧΑΣΑΜΕ.
ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΑΤΕ.