20 Ιουλ 2009

Γενικά η κρικτική μας για τα γεγονότα με το τρωκτικό με μια σωστή κατά τη γνώμη μας σφαιρική άποψη αλλά πάνω απ όλα δίκαιη

Είναι ντροπή να γίνεται μήνυση για λόγους όπως πχ. η αποκάλυψη που έκανε το τρωκτικό, και σιγά το σοβαρό θέμα αλλά τέλος πάντων. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάνει χειρότερα πράγματα σύμφωνα με αποκαλύψεις δημοσιογράφων ολα αυτά τα χρόνια και δεν έχει γίνει τίποτα. Ο Έλληνας δεν είναι κουτός και σίγουρα Κύριε Δένδια θα μπορούσατε να το χειριστείτε με διαφορετικό τρόπο. Είναι καθαρά και μόνο θέμα αξιοπρέπειας και ηθικής που τουλάχιστον έχουμε εμείς ή κάποιοι από μάς. Παρόλα αυτά αν θεωρείται ότι εφαρμόζονται τέτοιου είδους νόμοι να εφαρμόζονται για όλα τα media ανεξαιρέτως και ειδικά σε αυτούς που έχουν οικονομικά οφέλη διότι ένας blogger συνήθως δημοσιεύει από χόμπι. (αναφερόμαστε σε ολοκληρο το νομοθετικό πλαίσιο που θέλετε να προωθησετε για τα μπλογκς οχι μονο στο θεμα του τρωκτικο)
Σας το λέμε με ωραίο τρόπο ότι κάποια πράγματα φαίνονται και ότι αυτό που πάτε να κάνετε δεν είναι σωστό. Πιστεύαμε και θεωρούσαμε δεδομένο ότι θα γίνει κάτι τέτοιο διότι τα μπλογκς απέκτησαν αναγνωσιμότητα, κάτι που προφανώς ενόχλησε και φυσικά χτύπησαν τον καλύτερο (τον ποιο δυνατό). Από την άλλη ο καθένας μπορεί να ασκεί το δικαίωμα του όταν ενοχλείται όπως και ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει αρκεί να μην προσβάλει (αυτό είναι δημοκρατία) αλλά όταν δεν εφαρμόζεται θεωρητικά, δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε κανέναν.

Όσον αφορά το τρωκτικό δεν ξέρουμε ποιοι το διαχειρίζονται και ούτε που μας ενδιαφέρει αλλά σίγουρα αυτό που χουν οργανώσει αποδείχτηκε επιτυχές και πιστέψτε μας ότι αν αρχίσει την κοροϊδία θα το εγκαταλείψουμε εμείς οι ίδιοι γιατί θα το καταλάβουμε αργά η γρήγορα, καταλήγουμε δηλαδή στο συμπέρασμα ότι δεν τους συμφέρει γιατί έχουν στόχους για επενδύσεις απ ότι φαίνεται αν και έχουν καθυστερήσει τη δημιουργία πορταλ!!! Λίγο πολύ το ίδιο έχει γίνει και με την τηλεόραση όπου σερβίρονται οι πληροφορίες είτε αποκρύπτονται ενώ κερδίζουν όσοι είναι ειλικρινής κάτι που είναι κοινός αποδεκτό.

Για να έρθουμε και στο θέμα , που έχει να κάνει με την παιδεία, που ως εν δυνάμει εργαζόμενους μας απασχολεί ιδιαίτερα γιατί σε αυτό το μπλογκ γράφουν "πιτσιρικάδες" θεωρούμε ότι μεγαλύτερη χαζομάρα από τα τεκταινόμενα για την παιδεία σε σχέση με τα κολλέγια δεν υπάρχει.
Διαβάστε το έθνος

Εκεί όμως (παιδεία) κύριε Υπουργέ Δικαιοσύνης δεν έχετε πάρει θέση έτσι ώστε να εφαρμοστεί το σωστό αν και είστε ο κατ εξοχήν αρμόδιος για τη δικαιοσύνη απέναντι στους πολίτες, αυτό δηλαδή που θέλουμε οι Έλληνες, μάλιστα κάποιοι σας ψηφίσαμε και δεν πρέπει να εκτεθείτε απέναντι στους ψηφοφόρους.

ΑΕΙ/ΤΕΙ > Κολλέγια

Ευχαριστούμε :-(

Υγ. Γράφτηκε η σκέψη μας με ωραίο τρόπο και ελπίζουμε να μας ακούσετε αν πάλι θεωρείτε ότι κάποιοι προσβάλουν στον κόσμο του διαδικτύου κάντε τα απαραίτητα υπό την προυπόθεση να δημοσιεύσετε συγκεκριμένα στοιχεία και τότε μαζι σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: