8 Φεβ 2009

Κέρδισε κανείς από το X-Factor??

Έχει περάσει 1 βδομάδα από την ανάδειξη του Λούκα ως νικητή και έχουμε βαρεθεί να τον βλέπουμε, καθώς ήδη έχει περάσει από πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και έχει δώσει δεκάδες συνεντεύξεις. Αυτό όμως δυστυχώς για εκείνον δε βγαίνει σε καλό, καθώς τον καλούν μόνο για να πει τα του X-Factor, άντε να μιλήσει και για την Γκαγκάκη, τη σχέση του με τους άλλους παίκτες κλπ κλπ μέχρι να καεί και να μην τον ζητάνε πια. Όταν θα περάσουν μήνες, το πιο πιθανό είναι να τραγουδά σε κάποιο κέντρο και να τον καλούν τα πρωινάδικα να γεμίζει το πρόγραμμά τους. Μου θυμίζει στο στυλ τον Οικονομόπουλο, ο οποίος μια χαρά φωνή έχει, ωραίος θεωρείται, καθιερώνεται στις πίστες και τον βλέπουμε συχνά πυκνά καλεσμένο όταν δε βρίσκουν κάτι πιο τρανταχτό. Έτσι είναι εδώ στην Ελλάδα δυστυχώς δεν περιμένεις κάτι διαφορετικό...
Αυτό όμως που μου έκανε εντύπωση είναι πως μετά το Λούκα, τις περισσότερες συνεντεύξεις και εμφανίσεις τις έχουν κάνει τα Κόκκινα Χαλιά. Παρόλο που βγήκαν 4οι, πάντα πίστευα ότι η θέση δε μετράει, έχουν μεγάλη ζήτηση και τρέχουν παντού. Σα να βγήκαν νικητές εκείνοι και να πήρε απλά ένα τζιπ ο Λούκας. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι ότι πάνε πακετάκι με το νικητή σε κάποιες εμφανίσεις όπως πχ στο Mad & The City . Αυτό δείχνει ότι τους θεωρούν νικητές και ότι εκείνοι και ο Λούκας είναι που "πουλάνε" και τους καλούν. Βέβαια θέλει προσοχή για τα Χαλιά γιατί υποτίθεται ότι αντιπροσωπεύουν το ροκ και δε θέλει πολλά πολλά με πρωινάδικα και λοιπά. (Ήταν στη Μενεγάκη μες στη βδομάδα). Και οι Onirama, που πλησιάζουν το ποπ τελευταία, πήγαν να την πατήσουν στην αρχή και τρέχαν σε κάθε πρωινό για την προβολή αλλά τελικά το έσωσαν τώρα που απέκτησαν το δικό τους κοινό και απομακρύνθηκαν λίγο.
Επίσης ενημερώθηκα ότι τα Κόκκινα Χαλιά θα κάνουν guest στη Λόλα!! Άλλο πάλι κι αυτό!
Μήπως εγώ τους είχα δει πιο εναλλακτικούς απ΄ότι είναι ή τους πιέζει κάποιος για να προβληθούν να τα κάνουν κι αυτά; Μα έχουν ανάγκη τα Κόκκινα Χαλιά την προβολή της Λόλας;;;;;
Προσοχή κύριε Θεοφάνους, ή όποιος άλλος είναι πίσω από τα παιδιά.
Κρίμα είναι.....
Η τελευταία ενημέρωση που σχετίζεται με τα Χαλιά είναι η είδηση ότι η Άννα Βίσση δε θα εμφανιστεί τελικά στο Θάλασσα το καλοκαίρι, όπου και θα εμφανίζονταν μαζί της τα παιδιά. Τσάμπα διαφήμιζαν τη συνεργασία. Τους κρέμασαν οι προτεραιότητες της Άννας. Ελπίζουμε να μην αφήσουν τα πράγματα για το χειμώνα και να κάνουν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Και όχι μαζί με όλο το X-Factor. Τέλειωσε το X-Factor. Δεν είναι θίασος να τους γυροφέρνουν όλους μαζί. Συνεργασία με κάποιους παίκτες ναι. Όλους μαζί ΟΧΙ.
(Τους Τριημιτόνιο μου φαίνεται ή δεν τους έχω ακούσει πουθενά; Το φοβόμουν δυστυχώς και αυτό κι αν είναι κρίμα...)

1 σχόλιο:

XRHSTOS FRIK είπε...

na sxoliasw kai na pw oti ola ayta mou akougontai kapws ksina...
o logos einai oti kserw para pollous tragoudistes pou einai anoteroi apo olous aftous kata thn gnwmh mou xlexledes.
akoma 8a pw oti gnwrizw tragoudistes pou einai anoteroi se fonh kai se talento apo kapious idi eponimous pou kanoun ntoueta gia na bgaloun allh mia diskografia me ta idia kai ta idia tragoudia (paradigma: ntalaras). oi diskografikes plhrwnoun ta radiofwna na paizoun thn lista tous kai anebazoun kai katebazoun oti pio sapio yparxei! kai otan blepoume sthn ellada to fasistiko pou egine me thn bissi pou eipai tria tragoudakia kai diagonistike me ton eayto ths les kai tragoudistes den exei h ellada. etsi kai tora o mister sakis pali 8a diagonisti se alla tria tragoudakia me ton eayto tou. eimaste katapliktikoi pou den xlebazoume afth thn katantia kai ta talenta 8abontai ka8imerina mesa se studios akoma kai se kapia ypogeia me telia hxomonosh! h mousikh einai zwh kai oxi diafimish ayto prepei na katalaboun merikoi!